Întrebare cu răspuns(uri)

Reincarcarea cartela prepay online din germania

Mama este in romania si are o cartela prepay pentru internet. Pentru ca ea nu se descurca singura doresc sa reincarc cartela cumparata de 2 zile online si sa o platesc cu paypal sau prin cont. Noi nu avem domiciliu stabil in romania si nici buletin sau pasaport romanesc. Ce fel de posibilitati eczita pentru noi

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Descarca aplicatia My Orange, creezi un cont, pe baza acelui numar de telefon, si il administrezi de acolo. Reincarcarile pot fi facute si ele, tot de acolo. Nu stiu daca poti plati cu un card din alta tara...dar poti incerca.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Radu.... nu se poate cum zici din două motive: SMS-ul pentru confirmarea numărului ajunge în RO, nu în Germania și aplicațiile alocate Germaniei nu regasesc MyOrange RO pentru instalare.
Rămâne o variantă de compromis: fie "mama" din România își face cont MyOrange singură sau îndrumată, comunicând ulterior fiicei datele contului pentru conectare pe web, sau la telefon cu mama si varianta desktop pentru cont MyOrange în față.... fiica butonează datele aferente, comunicându-i-se codul primit de mamă prin SMS.
@Anni: este valabilă doar încărcarea cu un card bancar, nu transfer, nu paypal.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!