Întrebare fară răspuns

Propunere alternativă prepay pentru opțiune cu resurse pentru câteva zile în roaming SEE

Ideea din topic pornește de la exemplul Orange arătat pentru opțiunile UK. Mai exact, mă refer la posibilitatea celor care ajung ocazional (1 -10 zile) în spațiul SEE și ar avea nevoie de resurse și roaming. Deci dacă pentru UK se poate activa roamingul chiar și cu 5€ pentru 30 de zile, pentru SEE de ce sunt necesari și obligatorii (mai nou) cel puțin 12€??? Chiar nu se poate "inventa" o opțiune pentru un număr redus de zile (chiar și maxim 10 zile), dar cu resurse limitate și cu un cost pe.... măsură???
Dragă Orange, înainte de a fi asertivi față de britanici, să nu uităm că suntem europeni, deci varietatea și discountul trebuie să existe în primul rând la opțiuni pentru SEE, nu pentru UK.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sustin propunerea de mai sus. De fapt, am propus si eu acum muuult timp acelasi lucru, pe vremea cand Vodafone oferea optiuni de 14 zile (daca nu ma insel) cu roaming, la vreo 5 euro. Nu s-a facut nimic atunci, si ma indoiesc ca se va face acum. Dintr-un motiv lesne de inteles: bani. Daaaar...cine stie? Poate s-a schimbat ceva pe undeva si avem parte de cineva receptiv la sugestii de genul asta. Doamne ajuta!

Da Radu, e motivul pentru care am avut si mai am chiar si un prepay la cei de la Vodafone. You never know.... Dar ideea este că ceea ce se poate pentru UK (ca tarif) să se poată și pentru SEE. Iar dacă tot suntem atât de restrictivi cu durata utilizării resurselor / creditului în SEE, de ce nu ar fi posibilă o opțiune pentru 7/14 zile? ....indiferent că vorbim despre minute, date mobile sau doar acces roaming.
Este de fapt unul din motivele pentru care am ales prepay în locul celor 2 decenii de abonament neîntrerupt: FLEXIBILITATE.

Și eu o susțin. De ce sa fim nevoiți să dăm 16 Euro pt o opțiune in SEE, iar în UK sa putem lua cu 5E? Într-adevăr ar trebui sa existe și o opțiune mai ieftina pentru cei nevoiți să plece pentru câteva zile și nu-și permit sa aloce 16E.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

DA Miha Z, corect. Nu e vorba că ”nu îți permiți”, ci despre obligația furnizorului de a plăti enorm pentru un serviciu pe care tu îl dorești temporar, adică 7-10 zile, nu 30 de zile. Și mai intervine și dezbaterea despre cantitate: am nevoie doar de acces roaming? Am nevoie de minute? de SMS? de date mobile? De ce să nu pot alege ceea ce am nevoie?

Și discriminarea: de ce pentru cei din UK trebuie să existe mai multe opțiuni decât pentru oricare SEE?? Doar pentru faptul că există 2-3 zboruri zilnice din Cluj sau București și nu numai.... nu este de exemplu un motiv pentru o astfel de abordare discriminatorie: înainte de toate suntem EUROPENI, nu britanici.

Mă alătur și SUSTIN propunerea dar se pare că nu avem niciun răspuns oficial, de aia nu mai pot cei de la Orange de propunerea noastra. Un mare minus pe segmentul asta. La Vdf se poate, au o opțiune de călătorie cu 7e, pe 30 zile, cu 9 GB internationali. Orange..... pauză.

@Florin: Știu de atitudinea Orange, inclusiv că în loc de a scădea tariful opțiunii Orange a preferat să-l crească: de la 10 la 12€, de la 14 la 16€, etc. Sper doar să nu mai fie atât de lacomi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!