Întrebare fară răspuns

retea voce picata Bucuresti?

aseara in jurul orei 22, in timp ce vorbeam la telefon s-a intrerupt brusc convorbirea iar timp de aproape o ora nu am putut efectua apeluri nici eu nici alti prieteni care erau pe Orange. Sunt din Bucuresti. Ce s-a intamplat? a picat reteaua?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Probabil că da, dacă zici că au mai fost și alte persoane în aceeași situație. Poate au fost afectate doar anumite zone sau anumite categorii de utilizatori.
Sper că acum este in regulă!

Salut, laur5005!
Ne pare rau pentru aceasta situatie si iti multumim pentru sesizare.
In Bucuresti nu am avut niciunun incident de retea activ la data si ora mentionate de tine.
Pe viitor iti recomandam ca, in momentul nefunctionarii serviciilor, sa ne semnalezi exact problema intampinata pentru a verifica punctual.
Si pentru ca in astfel de situatii este nevoie si de verificarea unor date personale care nu pot fi facute publice in Comunitate (ex. numar de telefon, adresa excta, numere apelate etc.), aici gasesti toate modalitatile prin care poti sa ne contactezi - https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul....

1. nu se puteau efectua apeluri
2. nu mai aveati program cu publicul la ora 22:00
Deci nu se poate rezolva problema in momentul nefunctionarii asa cum ati recomandat ci dupa, iar dupa imi spuneti ca nu a fost nicio problema.

Lucrari de mentenanță programate și posibil să fi dat jos cu vreun echipament din centrală și au picat serviciile de voce.

Cu ce te încălzește răspunsul oficial. La ORO a devenit regulă ca la fiecare lucrare de îmbunătățire/întreținere a serviciilor să dea în cap cu rețeaua.

Si eu am avut probleme cu reteaua, dar nu in Bucuresti. La fel, nu se putea apela deloc. Semnal da, dar apel nu. Se inchidea automat.

Daca sunt lucrari de mentenanta, programate, nicio problema. Dar trebuie anuntate. Daca sunt avarii, din pacate, acolo nu prea ai ce face, pentru ca nu sunt intentionate. Si cum e vremea zilele astea, cu furtuni si vant puternic, se poate sa fi cauzat problema asta. Dar oricum, cu siguranta nu esti singurul.

Pana acum n-am primit niciodata un SMS de anunt de mentenanta. Si mi-ar fi placut sa primesc, macar sa stiu, in caz ca nu imi functioneaza serviciile, de ce nu imi functioneaza. Daca e avarie...nu prea ai ce face, si nici nu ai cum sa anunti. Pentru ca reteaua de care ai nevoie sa anunti ca reteaua e picata...e picata. :)) Deci...fallback la porumbei voiajori. Ca SMS n-ai de unde.

Vezi, asta e aiurea. Accidente se mai intampla, asta e, dar problema mare e ca nu isi asuma greselile, vin si spun ca nu a fost semnalat nici un incident cand defapt a fost si stiu si ei de problema. Adica o multime de clienti semnaleaza peste tot si pe FB ca le-a picat reteaua si ei vin si zic ca nu e adevarat. Aceeasi tactica o aplica si cand clientii semnaleaza congestii de retea prin diferite zone ale tarii...si altele... Vin si mint ca nu e nici o problema si eventual daca se poate, e clientul de vina. Imi cer scuze, Orange,dar asta este desconsiderare fata de clienti, ar trebui sa va schimbati putin atitudinea, ca nu e ok. La faze de genul te astepti de la Digi sau Telekom, dar nu de la voi.....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!