anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunet HDMI KAON calitate execrabila

Andrei1
Junior
Buna Ziua,
Am un televizor Philips 65PUS6503 conectat la cablu Orange printr-un TV box KAON de la Orange, folosind cablul HDMI.
Sunetul este ingrozitor, banda audio extrem de limitata.
Televizorul conectat prin Internet la Youtube, sau altceva, are un sunet aproape acceptabil, deci nu sunt difuzoarele de vina.
Intrebare:
1. De vina este transmisia Orange extrem de compresata?
2. De vina este iesirea HDMI a KAON-Orange?
3. De vina este intrarea HDMI a televizorului Philips(nu am alta sursa audio HDMI sa incerc, poate o sa aduc un laptop de la birou)?
4. Exista vreo cale sa rezolv calitatea sunetului? Egalizorul TVului nu aduce mari imbunatatiri, probabil ca spectrul e taiat inainte de el. Am vazut ca Kaon nu are nicio setare audio.
Multumesc.
3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember
Conecteaza un soundbar, daca poti, si vezi cum se aude. Intre execrabil si acceptabil nu e asa mare diferenta. Pe un televizor de acasa (smart, noname), difuzoarele lui nu sunt cele mai calitative, se aude ... acceptabil, dar, conectat la un soundbar, diferenta este mai mult decat evidenta. Daca nici setarile nu te ajuta, cel mai probabil televizorul (sonorizarea lui) este de vina. Philips, fiind unul din cei care stiu cu ce se mananca auditia, trag un pic in jos anumite modele pentru a forta mana sa se cumpere ceva extra (in cazul tau, ceva extern televizorului) pentru a beneficia de calitate superioara.

Vio73
#StarMember
Salutare! Era mai bine să fi avut ci+, decât receiver, dar asta este. Probabil că influențează unele funcții, îți dai seama!

Andrei1
Junior
Azi am conectat Kaon la amplificator cu boxe. HiFi Sunet foarte prost in continuare. Este de vina sau procesarea semnalului de catre Orange, sau TV Box Kaon. Ma mir ca nu se plang abonatii. Probabil e ca-n snoava aia cu nevasta care afuma mancarea, iar barbatul ii spune: in sfarsit ai nimerit si tu mancare ca la mama acasa... Cred ca tehnicienii Orange ar mai trebui sa se uite la parametri.