Întrebare fară răspuns

Împerecherea telecomenzii cu receiver-ul

Bună dimineața!
Am instalat receiver ul Samsung Orange (abonament la fostul Telekom).
Problema este că telecomanda receiver-ului merge doar cu TV ul, nu îl pot împerechea cu receiver-ul. Unde e problema și ce ar trebui sa fac?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bună!
Vezi că trebuie să ai două butoane sus, pe telecomandă, roșii l. Încearcă-le pe rând! Dacă nu, oprește tv-ul (de la priza) și vezi apoi cu receptorul (dacă pornește). Eu aveam pe telecomandă de Samsung două butoane roșii (în stânga sus și în dreapta), iar unul funcționa pe tv și celălalt pe receptor. Nu mai știu care, dar așa era!
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nu merge. De ieri tot îl scot din priză. Merge doar pe butonul TV ului. Nu exista o resetare, ceva, ca să o iau de la 0? Sau un buton care sa schimbe din TV în satelit.

La mine așa a funcționat. Îmi pare rău că nu funcționează și la tine.
Poate te ajuta altcineva!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Toate informațiile despre telecomandă le ai aici, la pagina 6:
https://media.telekom.ro/images/Manuale/Ghid_SAMSUNG.pdf?...
Îi dai drumul din butonul stânga sus și apoi trebuie să selectezi sursa (HDMI), de la tv source. După aceea, va apărea lista de canale și te plimbi cu săgețile (sus și jos) de lângă ok (din centru).
Sper să reușești!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Poți, te rog, să mi spui cum se face resetarea telecomenzii? Când am pus adaptorul în priza, s a instalat programele pe adaptor, iar când am apăsat pe butonul TV, s a configurat cu TV ul, dar nu și cu adaptorul. Acum telecomanda funcționează doar cu TV ul. Nu reușesc să îl împerechez cu adaptorul. Ma gândesc că dacă resetez telecomanda, reușesc sa fac configurarea și cu adaptorul. Ma poți ajuta? Am dat toate cbinatiile de butoane ale telecomenzii, dar nu reușesc sa schimb nimic.

Dar se aprinde ledul la receptor, ceva? Are buton și pe spate de on/ off? E ciudat, pentru că trebuie să apeși doar butonul roșu din stânga sus și apoi ar trebui să pornească. Restul faci din celelalte butoane. Nu trebuie o ,, împerechere ", pentru că ea este deja. Ai apăsat și pe butonul cu ,, tv source" și ai selectat ieșirea hdmi legată la receptor?
Ai aici pașii descriși:

https://youtu.be/-7WXZoMrLGw
Eu sunt tot un client, ca și tine, nu sunt de la Orange. Am servicii de la ei doar!
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Telecomanda funcționează, dar nu cu receiver ul. Am TV Samsung și răspunde, doar pornit/oprit la telecomanda. Am fost cu receptorul la magazinele de sateliți, au tot încercat di ei dar nimic. Ei au spus că e posibil să se fi configurat cu TV ul și nu mai merge cu receiver ul. Acum, telecomandă mea nu seamă cu ceea ce am văzut în manualul de utilizare. Mă și gândeam la un moment dat dacă este telecomanda receptorului , mă gândeam dacă o fi o problema la receptor. Nu știu ce sa cred, habar n am ce sa fac. M-am saturat sa mă uit numai la Kanal D. Nu înțeleg de ce nu se mai fabrică receiver ul cu butoane. Am vorbit cu cineva din România să îmi cumpere telecomanda, dar mi-e frica să nu fie nici aia compatibilă.

Chiar nu știu și nu înțeleg de ce nu funcționează. Trebuia să o ia in mod automat, nu să mai configurezi ceva.Cel puțin așa era la mine.
Îmi pare sincer rău!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!