Întrebare fară răspuns

Consum credit inainte de activare automata optiune

in ultimele 2-3 luni am incarcat cu 6 euro, optiunea care se activeaza automat e de 5 euro. Fac asta pentru a avea extra credit pe cartela, mai platesc o parcare prin SMS sau altele. Faza e ca se consuma creditul inainte de a se activa optiunea automat.

mrm
mrm

mrm

User level
Nivel
0
2 / 100
puncte
Custom field 2
mrm
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut,

Esti sigur ca acel consum nu e pentru ceva ce nu e inclus in optiune (de exemplu: SMS-uri la numere scurte, sau MMS-uri)? In mod normal, nu ar trebui sa se consume din credit, la optiunile cu activare automata. Eu n-am patit.

Ceea ce se poate intampla, este ca trimiti de exemplu MMS-uri (orice nu e text de obicei va fi trimis ca MMS), fara sa-ti dai seama, care nu sunt incluse in extraoptiune, si te taxeaza la tarif standard.

Verifica lista de convorbiri. Vezi ce anume iti intra pe credit. Tind sa cred ca problema nu e la reactivarea optiunii.

Buna mrm,

Ne poti spune in ce zona locuiesti? O alta posibilitate ar fi ca stai in apropierea unei granite, si cu cat te apropii mai mult, intra roaming-ul si esti taxat. Spun asta, pentru ca sunt si eu patita:)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!