anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Sim cardul nu mai functioneaza in Germania

Laur29
Începător
Salut, am cumpărat o cartela când am fost in Romania. Când m-am întors in Germania încă funcționa cartela perfect. De obicei când sunt in Germania folosesc alta cartela. Acum am introdus cartela de orange in telefon și nu pot efectua apeluri, nu pot primi apeluri și nici mesaje. Când încerc sa apelez suna ocupat in continuu (pe orice număr). Tin sa precizez ca a funcționat. Am resetat telefonul și degeaba. Am controlat și focusul și e in regula, nu e pe “ do not Disturb “. Am un iPhone XS Max.
5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Laur, De cat timp esti in Germania? Proportional, pe ultimele cateva luni, ai fost mai mult in roaming decat national? Daca da, atunci problema este cel mai probabil faptul ca ai atins limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming. Nu e o problema a SIM-ului, si cu atat mai putin a telefonului. E o problema pe cont. Esti pe abonament sau prepaid? Daca esti pe prepaid, si se aplica ce am zis mai sus, singura varianta de a folosi din nou serviciile, este incarcand cu credit, si folosind serviciile la tarif standard.
Client Orange

mihai_13
Maestru
la ce ti-a scris Radu - simplu "Time is money" 🙂

FLo1
#StarMember
@Laur29: S-o luăm mai simplu: ești în roaming și vrei un SIM cu număr funcțional? Simplu. Asigură-te că ai "roamingul" activat. Probabil opțiunea cu EO e expirată, însă o incărcare cu minim 10€ nu garantează activarea "by default" a roamingului. Desprea partea cu durata de utilizare în roaming.... asta-i altă poveste.

Laur29
Începător
Va multumesc frumos, a fost intr-adevar o problema de roaming, s-a rezolvat !

FLo1
#StarMember
@Laur: e bine dacă ai clarificat problema. Spor la utilizare și grijă la durata utilizării numărului în roaming. Asigură-te că ai numărul asociat unui cont MyOrange. Motiv: din roaming îți gestionezi numărul mai ușor.