Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Stilul paginilor fix.orange.ro este dezordonat!

Elementele (scrisul, imaginile etc) nu se incarca cum ar trebui pe fix.orange.ro. Stilul paginilor este dezordonat. M-am gandit ca este de la mine, am facut curatenie in browser Edge -PC- (sters cookie, cache etc, am oprit toate extensiile ) degeaba rezultatul este acelasi! Am verificat si in alte browsere Chrome, Firefox editie mai recenta si se vede la fel! Mentionez ca nu am adblocker pentru reclame instalat (stiu ca uneori mai fac astfel de probleme). Pana acum nu am avut astfel de probleme! Pun si o captura gif sa vedeti cum arata una din pagini! (sunt afectate si paginile care arata datele din cont),

Nicu2022
Nicu2022

Nicu2022

User level
Nivel
1
249 / 750
puncte
Custom field 2
Nicu2022
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Ești cumva logat în contul My Orange sau My Orange Fix? Pare a fi o eroare care apare după logare și accesare homepage. Vom transmite colegilor.

Logat am fost pe Orange Fix, insa logat si nelogat se vede la fel! Cred ca undeva e o problema pe la scripturi ca vad ca jumatatea de jos a paginilor sunt incarcate corect! Poate mai intra alti colegi de forum sa ne spuna la ei cum se incarca pagina! Am uitat sa specific ca pe alte siteuri nu exista nici o problema de genul acesta! (chiar si pe https://www.orange.ro totul se vede normal doar pe subdomeniul fix..orange.ro se vede asa.

Nicu2022
Nicu2022

Nicu2022

User level
Nivel
1
249 / 750
puncte
Custom field 2
Nicu2022

S-a rezolvat! Vad ca a revenit totul la normal, nu stiu daca ati intervenit la ora asta in urma sesizarii mele, s-au a fost doar o problema temporara (poate s-au facut lucrari de mentenanta la site la ora respectiva)!

Nicu2022
Nicu2022

Nicu2022

User level
Nivel
1
249 / 750
puncte
Custom field 2
Nicu2022

Pare un bug...sau cel putin o problema temporara. Posibil sa se fi facut ceva modificari de curand.

La momentul postarii, pot sa confirm ca site-ul pare sa arate si sa functioneze normal (Safari, MacOS).

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!