Întrebare fară răspuns

nu pot schimba card in aplicatia yoxo

Am cumparat o cartela cu nr si am incercat sa adaug nr in aplicatia yoxo, configurand un nou abonament. Am bagat sms-ul de confirmare. Nu pot plati deoarece banca mi-a emis un alt card si nu pot schimba cardul in aplicatie. Evident, plata a esuat. Cand apas plateste cu un card nou imi da "error" si atat. Am incercat sa platesc online si-mi spune ca nu este un nr yoxo. Am incercat sa adaug nr la alt cont si sa-l configurez din nou si sa platesc cu alt card si-mi spune ca e nr yoxo, sa adaug alt nr. Deci orice as face nu reusesc sa platesc, sunt curios cum o sa platesc abonamentul yoxo deja existent pentru ca la expirare nu se vor putea lua banii de pe cardul expirat.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, vallentin24. Deci ai Orange PrePay și vrei să activezi abonament Yoxo pe acel număr? Poți verifica, te rog, dacă ai parcurs toți pașii de aici în funcție de varianta aleasă de tine? https://www.yoxo.ro/cum-iti-faci-un-abonament/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!