Întrebare cu răspuns(uri)

[Orange Love] Se poate face firmware upgrade la un router HG8247W5?

Hello,

Pentru cei care au avut sau au routerul asta (probabil si altele oferite de Orange in custodie), se poate face upgrade la firmware? Daca da, cum? Default, se pare ca optiunea de Firmware Upgrade este scoasa/ascunsa din System Tools. Deci, nu se poate face upgrade de acolo.

Intrebarea ar fi: un user ar trebui sa ramana cu acelasi firmware care la un moment dat va fi outdated pana la sfarsitul contractului de servicii? Sau are Orange vreo modalitate sa push-eze custom firmwares din cand in cand?

Altfel spus: router-ul asta va mai vedea vreo versiune de firmware mai noua pe toata durata de viata? Daca da, cum si cand?

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Orange poate face upgrade remote, daca vor si daca au o versiune mai noua. Clientul final nu are acces la multe functii pe care ONT-ul le suporta...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Orange poate face upgrade remote, daca vor si daca au o versiune mai noua. Clientul final nu are acces la multe functii pe care ONT-ul le suporta...

Am inteles. Deci, in principiu, nu ar trebui sa ramana cu versiunea asta forever and ever, nu? Nu mi-e foarte clar de ce e blocat in felul asta. Nu functioneaza serviciile si cu un router deblocat? E ca treaba aia cu codatul telefoanelor. Personal mi se pare o pr*stie. Si sper ca in curand sa se renunte (pentru toate telefoanele) la practicile astea. Nu e ca si cand un client cu telefon codat nu poate sa isi faca abonament la alt operator, sa-si decodeze telefonul (acum ca se poate cu eSIM, e si mai simplu sa faca asta) sau sa-si inchida abonamentul si sa plece oricum. Si atunci...? Ce rost mai are?

Ma rog... Daca zici ca ar trebui sa se primeasca, chiar si tarziu, si "customizate", atunci e ok. Mersi frumos de info. :)

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Pai asa vin, in batch-uri si customizate pentru operatori. Atat pentru setarile de retea, dar vin si pentru diverse functionalitati. Nu vor sa iti bagi degetele in ele prea mult...
In opinia mea mai bine ar da, la alegere, routere si ONT-uri simple si clientii care vor performanta si tot felul de chestii sa-si puna propriul echipament scump. :)

Salut!
Confirmăm și noi că utilizatorul nu are acces la update-ul de firmware. În cazul în care este necesar un astfel de update, el se va face automat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!