Întrebare fară răspuns

Abonamentele Orange TV vechi se actualizeaza si vor avea denumirile noi

Salutare!
Am primit astazi mesaj de la Orange si se pare ca de luna asta toate abonamentele vechi Orange TV se actualizeaza si vor avea denumirile noi primite in data de 28 martie 2022.
Postez asta informativ.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Da. Cu placere! Eu cand am intrebat la suport acum vreo luna au zis ca nu se schimba nici o denumire. Denumirile noi sunt valabile doar pentru abonamentele noi incheiate si totul ramane asa cum era la abonamentele vechi, dar se pare ca s-au razgandit

Și cu denumirile noi și cu cele vechi, mai puțin contează! Important este să aducă o grilă comună pentru toți abonații și să introducă și canale lipsă sau pe care le-au avut și le-au scos. Mă refer la Discovery Science HD, DTX HD, National Geographic (pe grila proprie), etc.

Da, ar fi bine sa rezolve chestia asta. Vad ca e o amestecatura in grilele Orange, pe cablu nu sunt Eurosport, Discovery...., dar sunt pe satelit. Pe satelit nu e National Geographic, dar e pe cablu. Si multe alte posturi sunt pe cablu si nu sunt pe satelit si invers. Ar trebui sa fie unificate macar grilele Orange TV. Grilele Orange TV si Orange Romania Communications TV ma indoiesc ca vor putea si vor fi unificate

Sunt curios cum vor gestiona problema. Azi am trecut si eu la un nivel mai sus si am comandat un Huawei B535-333. Tu le-ai avut pe amandoua, cum merge B535 fata de B525?

Nu e mare diferență, dar este un pic mai stabil și prinde mai bine. Acum depinde și de router. Eu am norocul să le am și necostumizate, ceea ce este un mare avantaj. Acum, nu știu dacă o să vezi mare diferență, dar eu cred și sper că se vede stabilitate mai mare față de primul.
Să te bucuri de el și de ce-ți oferă!

B525-ul meu este deblocat, dar este personalizat de Orange. Doar prin faptul ca este personalizat este deja un minus si este mai slab fata de un B525 nepersonalizat. B535-ul pe care l-am comandat este nepersonalizat, liber si din start este net superior. Sunt foarte curios de cum va functiona si cat de bun va fi. Sper sa fie mult mai bun, vad miercuri cand vine si iti spun, ca va fi pus in acelasi loc unde e B525-ul acum si vad foarte usor diferenta dintre ele. Asta pe care il am acum a inceput sa cam faca figuri, a devenit mai instabil si a inceput sa pice in H+ si nu revine in 4G pana nu ii dau restart. Degeaba a fost si resetat, cred ca i se apropie sfarsitul vietii. Multumesc mult, abia astept miercuri sa vina cel nou! L-am luat sigilat de pe Olx, ca nu il mai gasesti pe nicaieri in alta parte in Romania. Nu stiu de ce.....

Păi asta ar fi un minus, adică faptul că este costumizat. Cred că și eu le scot la vânzare, pentru că nu mai am ce face cu ele. Am fibră de la Orange in ambele locuințe și net nelimitat pe telefon. Am B 525 (2 bucăți), B 535, un E5174, un B 310. Sper să vezi o diferență între cele două, pentru că B 535 este de generație mai nouă!

A venit, l-am pus, locul este exact același, diferența este mare între ele B535-ul îl bate la fundul gol pe B525. Acoperirea wifi este aproximativ aceeași, dar viteza internetului la download s-a dublat. La upload a scăzut puțin fata de înainte, e ciudat. Led-urile alea 5 de informare sunt oribile, rar am vazut led-uri atât de urate la un router. Nici B311 nu le are în halul asta. Noaptea parca fac lumina de veghe. B535-232 le are ok, dar B535-333 le are jalnice. Asta e un minus deranjant, dar asta e, nu am ce face. Per total e cu un nivel peste B525 și merita upgrade-ul, sunt mulțumit. Nenea de pe Olx l-a luat de la Orange. Am recunoscut o eticheta de pe cutie, cutia sigilata. De asta nu le mai are Orange pe stoc :)) Și am mai luat un modem mifi mic Huawei alb, tot sigilat, am uitat modelul. Are si Orange același model la vânzare. E foarte practic și simpatic. Tot de la Orange cred ca e luat :)) Sunt destul de mulțumit. Pai în cazul asta vinde routerele și modemurile pe care nu le mai folosești, dar păstrează B535-ul. Al tău de care e, B535-232 sau B535-333?

Cred că primul, dar oricum sunt foarte bune toate! Să-l folosești cu plăcere și să te bucuri de performantele lui.
Mă bucur sincer că ești mulțumit!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!