anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar in roaming eronat

Csabi_HD
Junior
Buna ziua, am calatorit in strainatate in comunitate avand un abonament cu 3.9gb internet in roaming inclus, din care am consumat 3,1gb dar totusi m-am trezit cu un cost suplimentar de 651 euro, am avut si pragul de 50 euro activat deci nu aveam cum sa ajung la acel cost, am folosit telefonul moderat. Am luat legatura la relatii cu clientii unde au spus ca este o eroare probabil in aplicatie, dar nu stiu sa-mi spuna de unde este acel cost si sa depun o reclamatie la sesizari@orange.com, ceea ce am si facut dar de acolo nu am primit nici un raspuns. S-a mai lovit cineva de asa ceva ? rezolvare? Mentionez ca am un nr preluat de reteaua orange din telekom avand mai multe pachete cu 4 abonamente. Multumesc, o zi minunata tuturor.
10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember
Csabi HD, bun venit im Comunitate!!! Ai trecut cumva si pe langa o granita cu o tara non SEE?

Csabi_HD
Junior
nu nu am trecut. aveam si pragul de 50 euro activat , foloseam telefonul doar la hotel ,e-mail etc, am fost foarte atent la ce retea foloseam ma inregistram manual pe retele partenere,urmarind in permanenta costurile, lucrez si eu in domeniu, sincer nu am intampinat asemenea probleme, acum 2 ani am stat in Serbia 2 zile cu net pornit, ea nefiind in comunitate si nu am generat costuri asa exorbitante. acum am fost in pelerinaj la Lourdes Franta,tarile prin care am trecut fiind toate in comunitate.Multumesc

Csabi_HD
Junior
Sunt in tara din data de 19-05-2022 si acum 10 minute primesc acest mesaj, adica eu sunt in tara si tot consum date mobile in roaming?

delfinas
#StarMember
Cu placere! Mda, ciudat ca nu a intervenit atentionarea la depasirea limitei de 50 de euro... In drum spre Franta, ai trecut cumva prin Elvetia sau aproape de granita cu aceasta? LE Acum am vazut mesajul anterior. Sa inteleg ca atentionarea depasirii limitei a actionat cu intarziere de cateva zile... Tine exclusiv de Orange povestea asta, asa ca trebuie sa suni din nou la ei.

Csabi_HD
Junior
iti multumesc ca ancerci sa ma ajuti nu am trecut dupa cum am specificat, si daca treceam un exemplu puteam face cost de 656 euro cu telefonul inchis? am folosit telefonul in comunitate am trecut asa Ungaria, Austria,Italia,Franta. Multumesc mult, nu inteleg cum noi cei preluati de Orange de la Telekom nu suntem in baza voastra de clienti, si nu puteti vedea din ce greseala provin acele costuri. E greu ,in aceasta tara nu functioneaza nimic bine, la Orange nu ne gasesc, la Telekom imi spun ca nu am ce cauta la ei. Eu iti urez o zi minunata si DOAMNE AJUTA! poate ne vom destepta si noi vreodata. CU respect AV: Csabi.

delfinas
#StarMember
Imi pare rau pt situatia prin care treci! Probabil ca baza de date preluata de la Telekom inca nu e pusa la punct... stii problema cu tranzitia... ;) Doamne ajuta sa se rezolve pb ta! O zi frumoasa!

Pololică
#StarMember
Ai incercat sa suni la numarul 0711001930 (cel din mesaj)? In detalierea costurilor (din MyOrange) ce arata (ca date si ore de trafic)? 100% arata cum a fost facut traficul (cand sunt in roaming si sunt sunat, numarul care ma suna apare in detalierea costurilor, chiar daca e in UE si e netaxabil). Desi este foarte putin probabil, daca ai fost aproape de granita (ca exemplu: daca mergi de-a lungul Dunarii, poti prinde semnal de la bulgari, chiar daca esti pe sosea la noi) si e posibil sa te fi agatat de o antena de Elvetia sau alta tara non-SEE (stiu, ar fi prea mare coincidenta). Sigur vei primi raspuns la sesizare, e nevoie de ceva timp.

Ramo013
Junior
Bună. Și eu pățesc asta de câteva zile. Deși am internet suficient în roaming și nu pornesc datele decat atunci când e necesar, în rest folosesc wifi, m-am trezit cu cost suplimentar, iar GB pentru roaming sunt nefolositi. Le am trimis mailuri, am tot sunat la ei dar nici o șansă să găsesc vreun operator. Nici un răspuns. O sa fac sesizare și eu, fiindcă nu e normal.

Taur_Elena
Începător
Sint in,roming in Austria si-mi apare, pe aplicatie consum de 930 euro cu toate ca am folosit f putin internet, nu inteleg ,vad ca,sintem mai,multi la fel ce putem face?

Pololică
#StarMember
930E din ce se compune? Doar internet? Daca aveti un abonament cu resurse putine in roaming SEE (4-5GB) si ati facut hotspot catre mai multe dispozitive, cantitatea devine insuficienta, in special daca un dispozitiv se uita la filme in format FullHD sau 4K (consum foarte mare de date/internet). Mai exista varianta ca dvs sa fi depasit utilizarea rezonabila de timp (consumul din roaming sa fie mai mare de consumul din tara) in ultimile 4 luni (123 zile). Daca este asa, consumul va fi tarifat conform normelor, chiar daca aveti disponibili X GB de net. O alta taxare poate veni de la minutele internationale: desi toate abonamentele dispun de cateva sute de minute internationale, acestea nu sunt diponibile in roaming. Daca sunati un numar de mobil din alta tara (ca exemplu: sunteti in Austria si sunati pe cineva din Germania, oricare ar fi motivul), veti fi taxata din prima secunda ca apel international. Folosirea minutelor internationale se contorizeaza doar cand sunteti conectata la o antena din Romania (si catre prefixele indicate), fara sa mai adaug ca numerele cu suprataxa sunt excluse din aceste minute.