Întrebare fară răspuns

De ce nu reintroduce DIGI24 in grila TV Orange Satelit?

Nu inteleg de ce nu se poate reintroduce DIGI24 post de stiri in grila TV Orange Satelit.
Este un post general de stiri.

Chiar nu se poate renunta la orgoliile dintre firme pt. interesul general al publicului?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

https://comunitate.orange.ro/questions/2782196-digi-24-national-geographic-grila-orange-satelit

Pe langa faptul ca rautatile nu tin intotdeauna de cel care vrea sa retransmita, mai sunt si chichite care trebuie sa fie luate in seamna.

Pe acelasi rationament as intreba de de Digi nu ofera spre redifucare Digi Sport. De ce anume le este frica? Telekom a oferit Telekom Sport 3 si 4 la firme concurente, Digi nu. Oare e prea mult pentru ei? Intreb pentru un prieten...

Salutare!
Am întrebat și eu în trecut, când aveam tv satelit. Mi se pare total aiurea să fie pe fibră și pe satelit, nu. Știu că spațiul pe satelit este unul destul de redus, dar pot scoate din buruieni și introduce și acest post. Sugestia mea este să facă în așa fel chiar să își creeze propriile posturi (inclusiv de știri) și să ia conținut chiar de la Orange Franța. Sunt multe de discutat pe această temă, dar îți susțin propunerea. Și așteptăm cu toții și National Geographic în grilă!
Doamne ajută!

@Pololica: deși cunoști raționamentul că doar și Orange îl aplică cu brio, sunt servicii oferite tuturor, dar și servicii disponibile doar abonaților. Motivul? Determinarea celor de pe tușă să devină legați (adică abonați).

Prea multe mofturi, prea multe canale tv, prea putina calitate si tot mai putina umanitate ;)

wlog.ro
wlog.ro

wlog.ro

User level
Nivel
1
721 / 750
puncte
Custom field 2
wlog.ro

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!