Întrebare fară răspuns

De ce nu pot bloca niciun contact (Samsung A10)?

Nu pot bloca nici persoane din agenda, nici numere necunoscute.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut Alina.

Ce model de telefon folosesti? In functie de asta, poti folosi fie functii predefinite, fie aplicatii dedicate de pe App Store/Play Store.

Ai incercat vreuna din ele si nu ti-a mers? Ar fi util daca ai putea sa oferi ceva mai multe detalii.

Bună seara. Am Samsung A10.
Nu reușesc sa blochez niciun contact. Și nici numere necunoscute. Am întrat la setări telefon/blocare numere sau contacte/ am selectat aleatoriu un contact și apare niciun număr blocat.

Nu am modelul tau de telefon, si n-am mai folosit de ceva timp telefoane Samsung, dar am gasit totusi un tutorial aici: https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/cum-pot...

Vezi daca te ajuta.

Daca nu...si in continuare nu se salveaza modificarile, e posibil sa fie un bug in aplicatia celor de la Samsung. In cazul asta, ce pot sa-ti recomand este instalarea unei aplicatii third party. Cum ar fi de exemplu asta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cuiet.b...

E doar un exemplu. Daca nu e pe placul tau, poti sa dai o cautare dupa "call blocker" sau "call blacklist" in Play Store (Magazin Play, in caz ca ai telefonul in Romana) si sigur gasesti alte cateva aplicatii pe care le poti incerca.

Nici eu nu stiu sa te indrum cu aplicatia implicita Samsung. Ar trebui sa mearga, insa daca intampini probleme si e corect configurata... nu prea ai ce face.

Eu am avut o situatie similara pe un Nokia cand, dupa un update de Android, nu am mai putut bloca numere. De asemenea, descarcand in mod "neortodox" Google Phone, nici acesta nu putea sa blocheze numere (vedea ca nu e instalat din store si nu primea nu stiu ce acces).

Pe Android insa imi place foarte mult aplicatia Orange Phone. Stie sa blocheze numere individuale, numere ascunse, numere raportate pentru spam/marketing, plaje intregi de numere (de exemplu de la 000 la 999) - ba chiar o data mi-a zis ceva de genul "am remarcat ca ai blocat mai multe numere din aceeasi plaja. Nu vrei sa le blochez pe toate?", numere din alte tari sau din anumite tari. S-ar putea sa mai stie si altele, insa eu am trecut la iOS si nu mai folosesc Android decat pentru Waze. :) S-a mai discutat despre aceasta aplicatie aici si aici.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!