Întrebare fară răspuns

In cat timp se activează serviciul de rețea după ce am schimbat cartela de la 3G la 4G?

In cat timp se activează serviciul de rețea după ce am schimbat cartela de la serviciul 3G la 4G. Menționez că internetul funcționează dar nu pot suna, sa fiu sunat sau sa trimit mesaje.

admun
admun

admun

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
admun

Răspunsuri

admun, bun venit in Comunitate!!!
Daca merg datele, trebuie sa mearga si partea de voce. Ai restartat telefonul? Ai selectat corect slotul SIM care sa fie activ pe voce?

Salut, mulțumesc pentru primire!
Da, am restart telefonul de multe ori iar referitor la setările de voce sunt automate,telefonul selectând simul

admun
admun

admun

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
admun

Când sun se aude un sunet de 3 ori diferit de cel normal de "call ended". Am trimis acum mesaj cuiva și în loc de numărul meu de telefon este altul deși doar am schimbat cartela și am păstrat același numar

admun
admun

admun

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
admun

Ce telefon folosesti?
Problema cu apelarea se manifesta la orice numar?
Pana la urma, merge trimiterea de mesaje?

Ca idee, schimbarea de SIM nu ar trebui sa afecteze in niciun fel capacitatea de a suna sau a fi apelat. Partea cu mesajele ar putea fi o problema de SMSC (centrul de mesaje scrise), dar inteleg ca la tine merg, deci nu e o problema acolo.
Nu stiu sa fie nevoie de o inlocuire de SIM pentru a folosi serviciile 4G. Nu sunt SIM-uri "3G" si SIM-uri "4G". E acelasi SIM. Cred ca trebuie sa fie un SIM de acum mai bine de 10 ani ca sa nu functioneze pe 4G. Ma rog, daca acum merge, e foarte bine.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!