Întrebare cu răspuns(uri)

Orange tv go premium - orange romania communications

Buna seara, as vrea sa stiu daca e posibila activarea optiunii go premium daca eu sunt client orange romania communications si cum o pot face?.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut, Costy1988!
Optiunea Orange TV GO nu poate fi activata de catre clientii Orange Romania Communications. Acestia beneficiaza de serviciul Orange TV Connect.
Aici https://tvconnect.orange.ro/ gasesti mai multe informatii.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (2)

40%

2 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Costy, bun venit in Comunitate!!!

"Dacă ești client Orange România Communications, în funcție de oferta ta, ai acces la canale TV, filme și seriale în aplicația Orange TV Connect pentru iOS și Android sau pe site-ul tvconnect.orange.ro.

Cum activez o opțiune Orange TV Go?

  • De pe calculator: autentifică-te pe tvgo.orange.ro cu datele contului Orange creat cu numărul tău de telefon și activează din secțiunea "conținutul tău" opțiunea Orange TV Go pe care o dorești
  • Din aplicația Orange TV Go: autentifică-te în aplicația Orange TV Go disponibilă în App Store sau Google Play cu datele contului Orange creat cu numărul tău de telefon. Dacă vrei să urmărești conținut disponibil doar într-o anumită opțiune Orange TV Go, la selectarea acestuia vei fi redirecționat automat către o nouă pagină, unde vei putea alege oferta dorită.
  • Prin apel la 300, Serviciul Clienți
  • În magazinele Orange
  • Prin SMS la 321, folosind cuvântul cheie aferent opțiunii dorite"
  • DETALII: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiu...

Salut, Costy1988!
Optiunea Orange TV GO nu poate fi activata de catre clientii Orange Romania Communications. Acestia beneficiaza de serviciul Orange TV Connect.
Aici https://tvconnect.orange.ro/ gasesti mai multe informatii.

Mi se pare un pic ilogic din moment ce avem acces in aplicație sa nu putem activa nici o opțiune. Orange tv Connect este prea slaba in conținut.

Bravo baieti! Ati dezbinat, ati cucerit, ati distrus tot ce reusise intr-un final "secular" telekom sa faca bun si abonati trebuie sa o ia de la capat. Tipic romanesc. Stimati domni Orange TV Connect nu poate fi descarcata pe un smart TV. Felicitari!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!