Întrebare fară răspuns

Trecere la abonamente noi de servicii fixe pentru clientii vechi telekom

Se da urmatoarea speta: Client vechi telekom, cu servicii fixe de internet, telefonie si televiziune, toate prin fibra. Cum se poate renunta sau trece la un abonament orange love ? La adresa respectiva exista modem telekom, in care intra fibra si iese internet, tv si telefonie. Pana acum cei de la relatii clienti nu au stiut cum sa rezolve aceasta situatie simpla. in care sunt , cred, mii de abonati. Nici informatii clare pe pagina orange. Inclusiv din convorbirile telefonice cu cei de la Orange, nu au fost gasite solutii, pentru ca ei nu vedeau nici macar ca exista fibra la acea adresa. Practic nu vedeau infrastructura telekom.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

In MyOrange, sectiunea Tarife si Optiuni ai varianta sa alegi Love? Abonamentul de mobil trebuie sa fie de minim 8E.
E posibil ca integrarea sa nu se fi facut complet si sa fie nevoie sa mai astepti ceva timp (la Vodafone, de exemplu, abia acum fac ultimile schimbari (sper) de dupa preluarea UPC, si a trecut ceva timp. Imi zicea tata ca zilele astea se vor face niste schimbari de coduri de client (presupun ca sunt dubluri sau incurca numerotatia) si clientii UPC vor primi coduri noi).

Salutare!
Din păcate, am mai mulți apropiați care au aceeași problemă și au luat servicii in paralel. Adică aveau ADSL și antena de la fostul Telekom, ei luându-și servicii și de la Orange prin fibră. Sub nicio formă nu vor să li se închidă contractele la serviciile fostului Telekom!
Păcat că se întâmplă așa!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!