Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Eroare la incarcare sectiune Pinata Party

Sectiunea Pinata Party nu se mai incarca si da eroare. Am incercat si de pe alt telefon si la fel. Oare este doar la mine sau au probleme tehnice cei de la Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Asa este, dimineața nu funcționa secțiunea Pinata, insa, pare ca eroarea a fost rezolvata.. am verificat si eu acum, a gândit puțin, dar s-a deschis..

Am accesat și eu acum secțiunea și funcționează.
@nicolae1988 & @Ștefan 03, puteți face o dezinstalare/ reinstalare a aplicației?

La mine merge acum intermitent, cateodata se incarca sectiunea pinata party, cateodata da eroare. Deci cred ca e de la orange si de la serviciile lor care crapa din cand in cand.

Salut, eu întâmpin din nou eroarea ,cred că sunt iară probleme și nu sunt singurul

Răzvan4544
Răzvan4544

Răzvan4544

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Răzvan4544

De la ora 00:00 pana dimineata sectiunea pinata party da eroare. Echipa de developeri orange ar trebui sa solutioneze aceasta problema, da senzatia ca e o aplicatie plina de bugguri.

Da, pare sa fie de lunga durată de data asta.. si reinstalarea aplicației nu rezolva nimic.. in plus, pare să se lucreze cumva la ea, pentru ca la un moment dat se vedea puțin diferit interfata.. daca intram pe status erau aranjate altfel operațiunile..

Se pare ca merge "ca pixul fara pasta"(intermitent) si de dimineata.
Cred ca au o problema mai mare cei de orange cu sectiunea pinata party.
Sper ca stiu despre asta.

@DanielaH sectiunea pinata party nu mai e accesibila acuma nici pe timpul zilei, degradarea serviciului care ofera date acelei sectiuni este 100%

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!