Întrebare fară răspuns

Marire tarif abonament televizor si internet

Am Incheiat un contract cu dvoastra, telefon televizor abonament. Cand l-am incheiat a fost cu un anumit tarif si nu stiu de ce de la luna la luna urca asa mult. Ma puteti ajuta?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Bun venit în Comunitate!
Ne poți oferi mai multe detalii, te rog? Ce tip de abonament deții?
P.S. Am editat noi descrierea întrebării tale prin ștergerea datelor personale pe care le-ai menționat. Fiind un spațiu deschis, accesibil oricui, astfel de informații (nume, număr de telefon etc.) nu trebuie să fie publice aici în Comunitate

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salutare!
La Orange nu se întâmplă așa ceva. La Orange Romania Comunication, adică fostul Telekom, da, a fost o practică destul de păguboasă pe care sper să nu o mai adopte și alții și să ne bucurăm de servicii de calitate.
Succes!

Tariful este exprimat in euro, care este variabil, însă nu sunt fluctuații foarte mari de la lună la lună, decât dacă există posibilitatea să faci cost suplimentar la abonamentul de telefonie mobilă sau să ți se fi mărit abonamentul odată cu campaniile de majorare din ultima perioadă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!