Întrebare fară răspuns

Majorare tarif abonament cu 1 euro

Bună seara! Pe factura curenta sunt înștiințat ca începând cu data de 1 iunie, tariful abonatului meu va fi majorat cu 1 euro. Scrie de asemenea ca voi primi un bonus de 20 gb/luna. În prezent dețin un abonament de 7 euro, ME start 7 New, cu 50 GB. Deci practic de luna viitoare voi avea 70 GB? Mulțumesc.

Antonescu
Antonescu

Antonescu

User level
Nivel
1
304 / 750
puncte
Custom field 2
Antonescu
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Este un Smartnet 15 redus la 10 euro de la Vodafone. Este doar abonament de internet mobil nelimitat cu roaming si atat, fara alte beneficii, doar internet. Nu este un abonament normal de telefon. Pe telefon am tot un abonament nelimitat de la ei, dar la 11 euro. In zona mea Orange-ul are probleme dupa preluarea fostului Telekom fix si a trebuit sa ma mut.....

Antonescu, daca iti convine majorarea si noile conditii, lasa asa, dar cred ca daca apelezi la Retentie, s-ar putea sa primesti o oferta chiar mai buna.

Cei care sunteți în perioada contractuala, dacă veți citi pe prima pagina, dacă retin, obiect contract, durata, acolo scrie clar ca orange nu are voie să modifice planul tarifar în perioada contractuala.

În concluzie, puteți sa va adresați Oficiului pentru Protecția Consumatorului din raza județului unde locuiți și sa trimiteți contractul cu articolul respectiv.

Giey Giey
Giey Giey

Giey Giey

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Giey Giey

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!