anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Xiaomi RN 10pro

Nick53
Începător
Buna ziua
Am luat de la Orange acum 5 luni un RN 10pro. Foarte fain telefonul, DAR cu probleme la convorbiri.
In timpul convorbirilor pur si simplu apelatul nu mă mai aude. Trebuie să inchid și să sun din nou. Și asta foarte des, zilnic.
Am restartat de multe ori telefonul sperând că își revine. Nu, tot asa face. Am dezinstalat apricatii, am dezactivat apel wifi și volte, nimic.
Este o problemă "comună" la acest telefon sau e ceva la al meu? Problema este ca nu am alt telefon, cât l-as lăsa în service. Se întâmplă foarte des și este enervant.
A mai avut cineva problema asta?
Multumesc.
8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator
@Nick53, bun venit în Comunitate! Ai avut aceste probleme cu telefonul încă de la început, imediat după ce l-ai achiziționat? Sau este ceva mai recent?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu am telefonul. Dar incearca sa-i dai o resetare retea (vezi ca o sa stearga parole de wifi, pairing bluetooth etc). Daca nu merge asa, backup si resetare la setarile din fabrica. Vezi daca rezolva problema. Daca da, inseamna ca e ceva configuratie. Daca nu, posibil sa fie altceva. Dar de cand a inceput problema? Se intampla cu toata lumea sau doar cu o anumita persoana? Ideea e ca la convorbiri problema poate sa fie la oricare dintre cele doua “capete”. Asta presupunand ca problema e de soft. Daca e de hardware, trebuie vazut de la ce e si eventual trimis in service. Dar pana acolo, sunt cateva lucruri pe care le poti testa acasa.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Apelurile sunt catre si de la Vodafone (reteaua)? In urma cu cateva saptamani nu puteam auzi cand sunam sau eram sunat de numere din Vodafone. Din Orange nu aveam probleme. Tin minte ca era o problema cu un codec (pentru calitatea apelurilor in HD intre retele, nu doar in reteaua Orange). De la Florii nu am mai intampinat probleme, presupun ca s-a rezolvat. Ca prim pas, recomand resetarea setarilor de retea (vei pierde parolole de WiFi si asocierile bluetooth), dar, uneori, mai rezolva din probleme pana vine o actualizare de retea.

BlackWolf
Senior certificat
Incearca un clear cache din meniul de hard reset al telefonului. Daca e tot asa, da o resetare a retelei, daca nu merge da-i o resetare din fabrica. Daca tot nu se rezolva, este o problema hardware, cel mai probabil s-a dus modemul gsm si trebuie trimis in service. De cand a inceput sa faca asa? Si cand a inceput sa faca asa, ai facut vreo actualizare de software inainte? Poate fi si un bug de soft. Xiaomi mai are problema asta

Nick53
Începător
Problema se întâmplă indiferent cu cine vorbesc. După un timp eu aud, dar cel cu care vorbesc nu mă mai aude. Atunci închid și apelez din nou. Din primele săptămâni a făcut așa. Este actualizat la zi, oficial când am avut notificare de actualizare. O să încerc să fac ce ați spus să văd ce se întâmplă.

Cum s a rezolvat problema ta? Un raspuns urgent tebrog mult! 

Lordul
Junior entuziast
Hristos a Inviat ! Hai sa iti zic ce PATEAM si eu cu un Nokia 5.1 PLUS ... exact ca tine ... Microfonul la acel model de telefon era era in partea de jos dreapta si era doar o gaura rotunda EXTREM de mica gen cheia de la simuri si dupa un timp imi zicea lumea ca nu ma mai aude , eu ii auzem PERFECT ... la fel inchideam si resunam , iar "mergea catva" , iar "nu mai mergea ". Am facut si eu la fel : resetari la fabrica , trimis mesaj la nokia ... toate nebuniile ... mi-o trimsi nokia tot felul de coduri sa verific microfonul ... toate erau OK Dupa vre-o saptamana am aflat de ce nu mai merge microfonul ... IL ASTUPAM cu degetul mic cum tineam telefonul . SI la tine sunt aproape 100 % sigur ca asta este problema ASTUPI Microfonul , cand resuni iei degetul de pe microfon merge pana il astupi din nou !!! :)))

Catalin88
Începător

Buna! Cum ai rezolvat problema? Si eu am aceasi problema! Rog sa mi raspunzi.

Trimite un mail cu raspunsul pe cioranandreea1988@gmail.com