anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema 5g xiaomi mi10t 5g

Iulianpopa
Junior
Buna ziua, am un xiaomi mi10t 5g și nu reușesc deloc să mă conectez pe frecventele 5g deși am 5g in zona. Mai are cineva acest model de telefon și a întâmpinat problema asta? Am căutat pe siteul Orange dar nu există setări automate pentru acest model de telefon. Rețeaua este setat preferabil 5g.
13 Răspunsuri 13

And04
Senior
Salutare, @Iulianpopa Ai un abonament care include trafic 5G?

Iulianpopa
Junior
Nu am abonament 5g dar în Craiova frecventele sunt la liber in acest moment.

tomaciprian
Cunoscător
Începând de astăzi, campania prin care Orange oferă o lună gratuit acces la 5G pentru toți abonații săi (clienți cu abonamente, dar nu și cei cu YOXO), a luat sfârșit. De acum, dacă dorim să avem în continuare acces la rețeaua 5G Orange trebuie să achiziționăm un abonament compatibil (de la 15€ în sus - în momentul de față Orange are o promoție și cel mai ieftin abonament cu acces 5G este redus de la 15 la 12€ până pe 6 iunie 2022,cu posibilitatea prelungirii acestei oferte)

And04
Senior
Pentru a avea acces la 5G trebuie sa ai un abonament care sa ofere acces la 5G avand in vedere ca nu mai e valabila campania, din cate stiu. Deci de aceea cred ca nu ai acces la aceasta frecventa...

Iulianpopa
Junior
Problema asta o urmăresc de săptămâni, nu m am trezit astăzi să verific. Ieri am probat cu un grup mai multe telefoane, al meu a fost singurul care nu intră deloc pe frecventele 5g. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!

BlackWolf
Senior
Celelalte telefoane pe care a mers 5G-ul ce marci erau? Xiaomi are o problema cu bug-urile de soft și poate o fi și asta tot un bug

Razvan
#StarMember
Test 5G efectuat astăzi pe Fun 10

Vio73
#StarMember
Eu am un Xiaomi mi 11 lite 5g și am prins peste 600 Mbps in ziua de Paște, chiar în București.

Iulianpopa
Junior
@blawo a fost un mi11 restu' Huawei. Un bug bănuiesc și eu că ar fi sau lipsa unui profil 5g in stările 5g. Oricum daca perioada de gratuitate s-a dus nu am decât să aștept un abonament 5g la preturi ok.

Razvan
#StarMember
Se poate smart15 la 12 euro, era mișto cu reducerea de 30%.

BlackWolf
Senior
@Iulianpopa eu asa cred, ca ori e un bug, ori telefonul nu și-a făcut setările automate 5G deloc, ori le-a făcut, dar nu le-a făcut cum trebuie. Toate abonamentele vor deveni 5G în curând, doar sa se mai dezvolte puțin rețeaua. Da, Smart 15 la 12 euro cu reducere era fain. Poți sa mai astepti puțin, poate vei mai prinde un abonament redus la 12 euro sau poti sa încerci sa suni și la ei, poate obții unul la fidelizare

Razvan
#StarMember
Te poți lamuri, doar dacă activezi un SIM nou și Smart 15 redus la 12 euro de test.

BlackWolf
Senior
Da, nu ar fi o idee rea cea cu activatul unui sim nou cu abonament la 12 euro, de test. Il activezi online si ai 14 zile sa renunti la el. Asa poti sa si aprofundezi problema sa vezi de unde vine exact. Incearca totusi si o fidelizare, daca vrei, poate poate..... Daca vrei super oferta garantat, fa cerere de portare la o alta retea, ei o sa te sune cu o super oferta pentru a te pastra ca si client, tu le spui pretentiile tale si sunt sanse foarte mari sa se rezolve. Apoi renunti la cererea de portare si ai impuscat iepurele. Asa obtii cele mai bune oferte :))