Întrebare fară răspuns

Lipsa viteza internet in Dej

Buna seara! De aproximativ o luna de zile in Dej nu prea este sau mai bine zis nu este viteza la net mobil. Am sunat la Orange si au zis de fiecare data ca nu sunt probleme cu reteaua. Am sa atasez un screenshot cu masuratorile facute in zile si ore diferite.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Buna dimineata! Am facut *0011# si nu imi apare nimic. Multumesc pentru ajutor tuturor. Am sa incerc sa adun cati mai multi abonati din zona si sa facem o sesizare spre Orange.

Depune sesizare în My Orange, și menționează id-ul site-ului cu probleme. Vezi pe cellmapper, de care ești mai apropiat.

Imi cer scuze la cod, este si un # la inceput, deci codu corect este *#0011# . Vezi acuma ce banda e, dar bag mana in foc ca e banda 20 ca si eu am probleme mari cand mai merg la Dej.

Sper sa se rezolve defectiunea cat mai repede. Incearca cum spune Razvan. Din ce stiam eu, B20 apartine de Vodafone, nu de Orange. Poate ma insel. Cred ca sunt antene in Ransharing Orange cu Vodafone. La mine B20-ul merge foarte bine...

Am incercat tote codurile pe Huawei si nu am rezolvat nimic. Pe Samsungul sotiei da B20. Deci mai rau ca pe vremea GPRS sau Edge.

Si eu am incercat pe Huawei si nu merg codurile. Spune ca sunt incorecte. Ai 4G sau 4G+? Depinde de zona, dar la tine e problema grava la antena. Eu acum tot pe B20 sunt conectat, dar nu de la Orange si merge foarte bine. Neaparat faceti sesizare la ei, cat mai multi

Cand 4G cand 4G+,acum la ora asta am viteza de 4MB pe mobil, merge bine. Poate peste 5 minute am 0.25 MB viteza, deci ciudat. Am mai vorbit cu cineva ca au facut sesizari, si cei de la Orange au zis ca la ei arata ca totul e ok si nu sa rezolvat nimic.

E foarte aiurea si nimic nu este ok. Viteza este foarte mica. Sunt probleme mari. Pe toti ii aburesc asa, inclusiv cu mine au facut la fel. Si cica daca ai minim 1.5 Mbps viteza este in parametri si nu au ce face.....

La ORO pica 4G+, când au trafic mare și rămâi în banda cu lungime mai mare de undă, adică pică B7, B3 și rămâne activ B20 și dacă este încărcare mare trece pe 3G.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!