Întrebare fară răspuns

Am nevoie de Roaming pe un abonament Yoxo de 19 lei

Buna ziua, am un abonament Yoxo, varianta de 19 lei, vreau sa am roaming pe el si din aplicatia yoxo nu ma lasa sa imi iau mai mult internet ca sa pot beneficia de roaming. Ce pot face ca sa imi pun mai mult net daca aplicatia yoxo nu functioneaza?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Vrei sa activezi roamingul in SEE, da? In afara SEE, nu sunt multe tari in care poti activa roamingul pe Yoxo.
Ce se intampla daca te duci pe "adauga optiuni" -> Optiune Internet in Roaming SEE (detalii) -> alegi optiunea de 6.04 GB + 100GB national (25 lei)? Alternativ, poti alege o optiune de internet de 100 GB si iti activeaza automat si roaming-ul in SEE.
Eu asa am activat anul trecut pentru unul din abonamentele mele Yoxo si am avut acces in roaming in SEE, DAR - foarte important - optiunea expira deodata cu urmatoarea factura lunara. Daca factura ti se emite in 10 zile, tot atunci expira si optiunea cu roaming-ul. La mine a picat rau, ca eram in strainatate fix atunci si am ramas fara acces la servicii...
Cand zici ca aplicatia Yoxo nu functioneaza - in ce fel nu functioneaza? Ce se intampla? Din cate stiu, e singura varianta de a iti configura/modifica setarile contului. Ai incercat sa ii faci ultimele actualizari? Ieri am primit o versiune noua atat pe iOS cat si pe Android.

Trixen_old
Trixen_old

Trixen_old

User level
Nivel
3
3691 / 5000
puncte
Custom field 2
Trixen_old

Salut. Cel mai simplu la acel abonament minimal de 19lei adaugi singura optiune mai convenabila cu minute nelimitat si 4,12GB din 150GB în roaming SEE pentru 30lei. Vezi atasament. Simplu. Nu are rost optiune mai mare daca ai nevoie de resurse doar in SEE.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!