Întrebare fară răspuns

alcatel hh42cv - alcatel wi-fi link - wrong password - prin browser e ok

Am de 2 zile un echipament alcatel hh42cv. Am descarcat aplicatia sugerata in manual, din aplicatie gasesc medemul dar cand incerc sa ma conectez am mesajul wrong password. Prin browser ma pot conecta cu parola care incerc sa o introduc in aplicatie.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Pe asta am testat eu, dar probabil ca merge si pe TP Link de exemplu. Important e sa stie sa isi faca setarile singur, sa le poti edita si sa fie decodate. Sunt care nu indeplinesc cerintele asta si de asta nu cred ca merge. Pe mine m-au avertizat si cei de la Vodafone de chestia asta cand am luat cartela de internet fara router de la ei

Alcatel nu sunt bune de nimic. Am avut vreo 14 ani routere de toate felurile și am și acum. Schimbă-l cu Huawei, dacă mai poți, că altfel te vei chinui groaznic cu așa ceva.

Am pus cartela intr-un Huawei B315s-22 dar fara succes. Se conecteaza la retea pe 4G, dar apare mesaj sa suni la 411. Astept acuma un raspuns de la tehnic.

Din punct de vedere legal, alcatel-ul este neconform deoarece nu ma pot conecta prin aplicatia mobila cum este trecut in specificatii si voi merge maine la Orange cu el pentru inlocuire. Trebuie vazut ce fac pana-l vor schimba.
Sper ca cei de la tehnic sa faca modificarile necesare pe numar astfel incat sa pot folosi si alt router, dar revin cu informatii.

Dupa discutii cu serviciul clienti a fost ca pentru rezolvarea problemei (nu te poti conecta din aplicatie pe router conform manualului) trebuie facuta sesizare la Alcatel. Sanse de schimbare a echipamentului nu sunt iar cartela functioneaza doar in echipamentul achizitionat.

Foarte nasol. Achizitioneaza un Huawei B311 sau B535 de la Orange de pe site, magazin sau alt site si daca nu merg, du-te la Orange Shop sa ti-l faca sa functioneze. Poti sa te duci si cu acel Huawei pe care il ai deja sa ti-l faca sa mearga. Altceva nu ai ce sa faci, trebuia sa nu alegi porcaria aia de la inceput. Banuiesc ca te-a pus sa alegi ce router vrei, ca si pe mine. Viata va fi grea cu acel Alcatel.....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!