anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go - video play sacadat pe xiaomi redmi note 11 pro

Arnoldutz
Junior
Salutare, am o problemă cu un xiaomi redmi note 11 pro, pe Wi-Fi, Orange TV GO merge sacadat. Dar rău de tot. Daca opresc Wi-Fi, merge normal. Nu cred ca e o problema cu routerul deoarece am testat în paralel alte 3 telefoane plus o tableta, si merg perfect. Nici aplicația în sine nu cred ca are ceva deoarece nu mi-ar merge nici la celelalte dispozitive daca era. Telefonul este nou, din prima după ce l-am primit a făcut asa. Stiti ceva daca e vorba despre vreo setare!!? Menționez ca Youtube funcționează bine. Doar Orange tv go merge sacadat.
31 Răspunsuri 31

Lordul
Junior entuziast
Hristos a Inviat! Si la mine un xiaomi redmi note pro 8 nu merge cum trebuie prin wi-fi , se cam tot agata pe tv go , pe date merge PERFECT . Si merge mult mai bine prin datele telefonului decat prin wi-fi indiferent unde sunt si langa router , am fibra de 1 G . Cu siguranta undeva se agata ... nu am studiat problema pentru ca mergea PERFECT pe date toata zona mea ... urmaresc si eu aici daca tot ai deschis topicul poate ne va lumina cineva ... :))) EU mai stau un an sa il iau pe 11 sa se mai ieftineasca ... inca merge 8 perfect .

BlackWolf
Senior
Ma gândesc sa nu fie ceva incompatibilitate sau bug între Xiaomi Miui și Orange TV GO. Nu cred ca e vreo soluție de rezolvare, doar sa repare Orange-ul aplicația. Eu pe Huawei și Samsung nu am nici o problema.....

Arnoldutz
Junior
Salut, Adevărat A Înviat! Lordul, pai, daca nu e singurul, al meu, înseamnă ca ceva, ceva are el. Mi-a mai spus cineva de ceva setare, undeva in "background limit's", este ceva la meniu in setari. Cica xiaomi astea sunt foarte agresive cu aplicațiile. Nu le convine nimic.

Arnoldutz
Junior
PVAndrei, din punctul meu de vedere, este o problema pentru care nu mi-aș mai lua xiaomi. Înțeleg, nu merge Wi-Fi, merge doar standard. Dar după cum spui și tu, am si eu un Huawei vai de el, spart, scăpat pe jos, 2 ani vechime, pe el merge perfect. In schimb xiaomi, telefon de 2 zile... Incompatibilitate sau ce o fi, nu poți sa vinzi un produs când (probabil) sti ca nu merge pe x aplicație. Apropos, nici ING business nu merge instalat se blochează cand introduc codurile cerute...

Lordul
Junior entuziast
Cu siguranta asa o fi probabil pe la toti face figuri da poate au date bune si au adoptat si ei varianta date si nu wi-fi... daca o mers pe date mobile pe telefon fara probleme nu am aprofundat problema si eu nu stau aproape deloc pe tv go doar am testat mai mult sa vad cum merge . Oricum asta 8 ce il am eu merge inca perfect am devenit fan xiaomi ... chai daca ii miui + android si mai apar cateodata ceva icompatibilitati , alarma din adroid nici acu nu stiu daca functioneaza da o am pe aia din miui ... la fel la camera de 64 de mega nu era cel mai bun soft cand l-am luat ... l-au actualizat dupa ceva timp ... dupa aproape 3 ani bateria inca tine 2 zile cum il folosesc eu ... cateva ore si dysplayul pornit ... nu ma asteptam la asa ceva ... samsung la aceleasi caracteristici 2500 cel mai ieftin spre 3000 eu am dat 1000 ... ambele facute prin CHINA despre ce vorbim doar sigla ca am vazut ca si mult samsunguri is PRUNA ... Cat merge asta inca nu iau altu ... numa bine pana atunci se mai ieftinesc ca nu ma intereseaza sa am ultimu telefon de fita ... atunci l-am luat ca mi-o crapat telefonul ,,, era de ceva timp aparut da nu era inca 9 aparut o mai durat cateva luni sa fie si 9 in romania ... lam luat cu 400 - 500 mai ieftin decat la lansare e ceva ... NU stiu ce am dezactivat de prin el si surpriza imi intra semnal 4 G + zilele astea da la repornire nu s-o salvat setarea sau o fi de pe la centrala lor pe cartela ca nu mai intra 4 G + ( asta zilele astea ca mii catela suspendata pe orange si am facut la incercari de mi s-o acrit ) si am bagat si cartela de telekom din altul ... si mi-o intrat pe telekom 4G + da acum iar nu mai merge ... il las pe 4 G full Daca ai date bune pe telefon adopta si tu solutia adoptata de mine si de multii altii cred :))) Cine stie poate se gaseste cineva care are solutia ... mura in gura TE DUCI ACOLO SI FACI EXACT ASA ... asta cu pe acolo , pe nu stiu unde e grele :)))

Lordul
Junior entuziast
Asta ii nasol ca are doua sisteme si apar conflicte , daca ar avea doar android ar fi perfect , si dureaza pana le remediaza ... daca le remediaza ... la mine merge tv-go da se tot agata si sta si se gandeste , iar mai merge si tot asa ... nu merge cum trebuie si cum merge pe date ... tre sa iti asumi riscu asta cu doua sisteme si imcopatibilitatile aparute de la inceput si sa speri ca nu te afecteaza foarte tare in ce faci ... e posibil sa le remediezi si tu de prin setari unele doar sa stii de unde ... :(((

Arnoldutz
Junior
Încerc acum, de la backgroundul acela sa vad. Vezi daca ti-a intrat G+, ce satari mai faci, poate se remediază si asta cu sacadatu :)) mai, nu ma deranjează f tare. Adica, acasa extrem de puțin stau pe tv go, adica pe Wi-Fi. Darrr.... Vezi tu, nu te aștepți. Hai sa vad ce face de la setarea aia si revin. Mulțumesc amândurora pentru răspunsuri.

Arnoldutz
Junior
Si Huawei e tot cu doua sisteme, sau vorbesc prostii? Si acesta merge. Oricum, daca si tu ai aceeași problema, nu am ce face decât sa ma declar nemulțumit si sa il fac retur. Le-am scris celor de la Orange de 2 zile, e pauza. Nu răspund. Maine ii sun. Părerea voastră, merita returnat, bataie de cap, alea, alea... Hm?

Lordul
Junior entuziast
Eu stau de 5 zille , adica de joi cu telefonu suspendat de orange din centrala , nu pot suna , nu pot fi sunat doar sa sun la 1930 ... sunt client telekom preluat ... asa ca la ce nervi si cate satari am facut si incercat e greu de tinut minte ... :)) Eu nu te-am prea ajutat mai deloc doar am confirmat ca si eu am acea problema ... Noteaza-ti ce faci sa nu il setezi de TOT 🙂 ... si sa uiti ce ai facut :)))

Lordul
Junior entuziast
Am reusit la un moment dat sa imi dezactivez si dual simul si am zis ca o crapat cartela ... :((( pentru ca una nu mi-o mai vedea ... Nasol sa umbli prin telefon plin de nervi ... calm si noteaza :(((

Lordul
Junior entuziast
Nu poti stii ce problema vor mai aparea in viitor , da cu siguranta mai apar am zis depinde cat te afecteaza in ceea ce faci pe el ... asa ca e greu de dat sfaturi eu la ce fac cu el iti spun ca sa iau si eu modelul 11 cand o scadea pe la vreo 1000 de lei la liber , sau cand nu mai mere 8 , poate tine asta pan la 12 ... eu asa sper poate chiar pan la 13 🙂

Arnoldutz
Junior
Am încercat setările respective, nu merge. La fel sacadează. Mda... Nu'ș ce sa zic...

Lordul
Junior entuziast
Io zic sa mi-l faci mie cadou daca tot ești așa dezamăgit :(( Și să iei un Samsung care îi vreo 4000 cred acu la aceleași caracteristici... Poate o apărea și soluția cine știe ...o făcut toate actualizările sau mai sunt de făcut dacă zici că abea l-ai luat ?

Arnoldutz
Junior
Ohoo... Gata, l-am făcut retur. :))) ma rog, in drum spre retur. Am vb cu ei azi dimineață.