Întrebare fară răspuns

Orange pregăteşte lansarea Orange Bank în România

Orange pregăteşte extinderea serviciilor bancare furnizate prin Orange Bank inclusiv în România.
În străinătate, serviciul este disponibil în prezent doar în Spania şi în mai multe ţări africane. Acum, grupul francez lucrează la o reorganizare a băncii sale digitale Orange Bank, pentru a facilita expansiunea internaţională.
Mai multe detalii aici: https://www.g4media.ro/profit-ro-orange-pregateste-lansar...
Credeti ca va avea succes? Ce parere aveti despre acesta noua investitie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Rămâne de văzut dacă va avea sau nu succes, dar pentru a avea, va trebui să vină cu unele lucruri mai atractive decât celelalte bănci. Cel puțin pentru clienții care folosesc serviciile lor, măcar în prima fază. Pe mine, de exemplu, dacă îmi oferă credite sau alte lucruri mai avantajoase decât concurența, mă conving repede!
Mulțumim pentru prezentare!

Va avea succes deoarece sunt mulți clienți Orange care așteaptă asta.Cred că nu mai durează mult până lansează,maxim 1an.

Daca Orange Bank inseamna Orange Money si ceva in plus, da, suna interesant. Succesul depinde de ei. Dar...eu zic ca au sanse.

Eu cred ca ar fi trebuit ca inainte sa lanseze Banci, sa isi repare si sa isi modernizeze reteaua, deoarece asta e sfidare si nepasare fata de clienti. E plin de reclamatii si plangeri si lor le arde de Banci. Banci sunt destule, reteaua e la pamant dupa preluarea Telekom Fix. Nu era necesara o Banca in plus acum. Nu cred ca va avea succes. Ar trebui sa investeasca inteigent in infrastructura, nu in cai verzi pe pereti, ca-si pierd clientii. Asta e bataie de joc.....

BlackWolf
BlackWolf

BlackWolf

User level
Nivel
3
3510 / 5000
puncte
Custom field 2
BlackWolf

Mai interesant ar fi o achizitie din piata ,achizitia de 15% dintr o banca consacrata mare cu specific romanesc din top 3 ar aduce avantaje multiple.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!