Întrebare fară răspuns

sunt interesata de telefoane sau tablete dual sim cu wifi direct

Caut telefon sau tableta dual sim,wifi incorporat,camera 4k captura ecran memorie interna mare

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt foarte multe optiuni.

Daca vrei ceva care bifeaza toate cerintele tale si e la un pret decent, pot sa-ti recomand Motorola G60.

Ai aici mai multe detalii: https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g60-10861.php

E disponibil la Altex, eMag si probabil si alti retail-eri din Romania.

Ellaella, Wi-Fi Direct nu are legatura cu internetul. Wi-Fi direct reprezinta un protocol de comunicare intre doua device-uri, fara ajutorul internetului, dar prin Wi-Fi. Similar cu Bluetooth-ul. Ultima data cand am auzit de Wi-Fi Direct era pe un aparat foto DSLR, de pe care puteai sa transferi rapid pozele pe calculator. Acelasi lucru se poate face si cu un telefon. Dar transferul de date nu se face prin internet. Se face prin reteaua locala.

Nu e acelasi lucru cu functia Hotspot. Ambele pot fi folosite pentru transfer de date, dar cand zici Hotspot, te referi la folosirea datelor mobile pentru creearea unui punct de acces de WiFi, pentru ca alte dispozitive sa-l poata folosi pentru a accesa internetul.

Deci, daca vrei sa folosesti telefonul pe post de modem si sa ai internet de pa alte dispozitive prin WiFi, asta se face cu functia Hotspot, luand internet din datele mobile (mai pe romaneste, mananca din internetul de pe SIM, de la operator). Si da, toate telefoanele smartphone produse in ultimii probabil 10 ani au asa ceva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!