Întrebare fară răspuns

Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro ful minute si net in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G???

Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro fara perioada contractuala cu minute si net national NELIMITAT in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G ???

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 6 din 6

Factura sigur, s-a emis dar numărul nu e portat, cică in 25 mai e programat la portare, când eu am făcut în 26 aprilie prima cerere și a doua in 17 sau 18 mai a doua oară pentru al treilea număr.
Oricum atâtea "calități" la aceste cote apoteotice Extraordinar de rar tii dat sa întâlnești și tocmai la numărul unu Mondialu pe Romania!!!
Și gratis să îmi ofere acum servicii de telefonie numărul unu Mondialu nu vreau sa mai aud deloc de ei !!!

Mninuneeee!!!
După 1 luna de zile și două cereri de portare, după plata 6 abonamente timp de 1 luna și luna asta au mai taxat și numărul portat azi...
Numărul unu Mondialu... Sa ajungi sa faci așa ceva ...
Sa iei cu japca banii pe 4 abonamente și să ții 20 de zile număr suspendat fara motiv!!!
Q.E.D.

Totuși nu cred că Orange ar sabota clienții Telekom care acum sunt ai lor.Chiar și pe cei cu prepay t3lkom . Nu înțeleg de ce infrastructura nu poate deveni comuna iar reîncărcarea sa se facă din Orange .

Pai nu sunt chiar ai lor. Poate o strategie să scadă valoarea de piață a OROC prin mutarea abonatilor de pe fostul telekom pe ORO, in felul acesta la urmatoarele negocieri, pretul oferit catre stat pentru fuziune să fie mai mic.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!