Întrebare fară răspuns

Aplicația My Orange Fix - probleme la autentificare

Bună ziua! Am actualizat aplicația My Account Fix și a devenit astfel My Orange Fix, însă am probleme la autentificare. Când introduc adresa de mail și parola asociate contului meu pentru a mă loga, îmi spune că a apărut o eroare și că se pare că numele de utilizator sau parola au fost introduse greșit. Menționez că pe site-ul Orange, când introduc aceleași date, reușesc să intru în cont. Ce trebuie sa fac ca să mă autentific și în aplicație? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna ziua, FlorynF
Fiind intr-un moment de tranzitie intre platforme, uneori mai apar anumite bug-uri.
V-as recomanda sa dezinstalati aplicatia si sa o reinstalati din nou. Mie asa mi-a functioant dupa ce am facut update-ul de la My Account Fix la My Orange Fix.
Asteptam vesti.
Sarbatori cu bine!

Mulțumesc pt răspuns! Am încercat și varianta propusa de d-voastră de câteva ori, dar fara succes. Aceeași problema, din păcate.

Chiar acum m-am logat in My Orange Fix si a functionat.
Verificati ca aveti o conexiune stabila la internet.
Verificati ca ati introdus corect email-ul si parola. Puteti incerca si cea de-a doua varianta de autentificare, cea cu numarul de telefon.
Daca tot nu functioneaza, sunati la Serviciul Clienti, prin apel la 300.

And04, voi suna la ei. Am incercat toate variantele și nu am reușit. Cred că e o problema pe care cei de la Orange pot sa o rezolve și voi reveni cu un mesaj eventual. Mulțumesc!

Am reușit să acceseze aplicația, dar m-am logat cu numărul de telefon orange. Cu adresa de mail și parola tot nu am reușit. Și sunt sigur că sunt corecte, deoarece le folosesc pe site-ul web de la Orange pentru autentificare. Aceeași problema o am și când vreau sa intru pe aplicația Orange TV Connect, doar că aici nu am posibilitatea de a mă loga cu nr de telefon.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!