anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicații distractive pentru Sărbătorile de Paște

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de Sărbătorile de Paște, vă propunem să descoperim împreună câteva variante “funny” pentru a ne relaxa și distra în aceste zile, atât împreună cu copiii, mai mari sau mai mici, cât și cu prietenii și cei apropiați.

Există câteva aplicații și jocuri care ne ajută să intrăm foarte ușor în lumea magică a iepurașilor de Paște și a vânătorilor de ouă.

 

Înainte să vă povestim despre aplicații vrem să vă anunțăm că am pregătit 2 badge-uri surpriză pentru zilele următoare. De mâine le puteți debloca aici, în Comunitate 🙂

 

Doodle Jump cu extensia Easter Special (pentru iOS)

Este un joc super distractiv și interactiv pentru copii și adulți, cu multe niveluri, scopul principal fiind acela de a aduna câte un ou de Paște la sfârșitul fiecăruia. Unii utilizatori spun că este mai complicat decât pare datorită platformelor diferite pe care se desfășoară nivelele dar și din cauza unor monștri simpatici pe care-i întâlnim de-a lungul drumului.

 

Bunny Yourself (pentru iOS)

Cu această aplicație amuzantă vă puteți transforma foarte simplu într-un iepuraș. Faceți un selfie, adăugați urechile de iepuraș care vă plac cel mai mult și gata! Apoi puteți să share-uiți cu prietenii. 

 

Hidden Object: Easter Egg Hunt (din Google Play)

Dacă vreți să intrați într-o lume fantastică și plină de mistere, aceasta pare să fie aplicația potrivită. In fiecare nivel trebuie să găsiți oul magic care a fost ascuns cu foarte multă grijă, dar și multe alte obiecte la fel de magice.

 

Easter Bunny Run (dinGoogle Play)

Run, Bunny, Run! Cu această aplicație copiii (dar nu numai) vor ajuta iepurașul să scape din ghiarele furioase ale terifiantului urs Grizzly. Bunny va învăța să alerge rapid, să sară și să ocolească o grămadă de obstacolele, care mai de care mai provocatoare.

 

Easter Coloring Pages (iOS și Google Play)

Este o carte de colorat virtuală prin care copiii își pot dezvolta creativitatea colorând iepurași simpatici și ouă multicolore de Paște.

 

Easter Egg Maker (din Google Play)

Utilizatorii spun că au retrăit amintiri memorabile din copilărie cu această aplicație care a adus vopsirea de ouă la un alt nivel. Este un super joc în care aveți propria jumătate de duzină de ouă pe care le puteți încondeia și puteți îmbrăca iepurașii în diverse ținute festive de sărbătoare.

 

Desigur că cea mai faină vânătoare de ouă este cea din curtea casei, în mijlocul naturii, împreună cu frații și tovarășii de joacă. Dar și cele de mai sus, și cu siguranță multe alte aplicații, ne vin în ajutor în această perioadă de Sărbători în care, poate mai mult ca niciodată, simțim nevoia să ne bucurăm, să râdem și să ne relaxăm.

 

Vă așteptăm și pe voi, ca de obicei, să veniți și cu alte idei de distracție pentru Sărbătorile de Paște.

Va dorim Sărbători fericite și liniștite, dar în același timp și distractive și amuzante!

#FunnyEaster

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Nu sunt unul care să mă dau în vânt după așa ceva, dar sunt interesante aplicațiile descrise mai sus. Mulțumim pentru toate sugestiile și gândurile frumoase! Sărbători cu bine!

delfinas
#StarMember
Par tare distractive aplicațiile, mai ales pt copii și părinți! Mulțumim, Mihaela!!! Sărbători Fericite tuturor!!!

And04
Senior
Salutare, Nu sunt fan jocuri pe telefon insa pentru cei mici si pentru cei care aceste aplicatii reprezinta o relaxare, aplicatiile descrise mai sus sunt chiar fun. Multumim pentru topic! Sarbatori linistite alaturi de cei dragi!

Jay
Campion certificat
Sărbători cu bine și frumos! Nu știam că există așa multe jocuri, dar, cu siguranță sun fan vânătoare de ouă în realitate.. pentru că se folosesc ouă de ciocolată.. ☺️ Dacă mi-ar permite timpul, probabil aș încerca, deocamdată, doar candy crash pe laptop, în pauza de zoom... e un mod de a-mi relaxa mintea..