Întrebare fară răspuns

Nu merge internetul mobil si nu stiu de ce?!!!

Nu merge internetul mobil si nu stiu de ce?!!!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pai nu stiu. Ai credit? Ai optiune? E platit abonamentul? Semnal, setari, totul ok? Ce eroare primesti cand incerci sa accesezi google.com in browser?

Pai hai sa vedem. In mod normal, optiunile (de la 5 euro in sus) ar trebui sa aiba si net. Tu cu ce optiune ai incercat?

In principiu, daca optiunea nu e cea corespunzatoare, poti sa incerci sa dai un telefon la 300, le explici care e situatia, si ca a fost o greseala pe partea ta, si daca pot sa te ajute cumva. De obicei sunt foarte amabili si te ajuta. Dar...depinde. :) Trebuie vazut care e problema in cazul tau.

Dar pana atunci, hai sa vedem daca e ceva cu care putem sa te ajutam in comunitate. :)

Hmm... as zice ca ai deja o optiune cu minute si net. La 333 ce mesaj primesti? Daca incerci sa accesezi google.com din browser ce eroare iti da?

@Euuu: Ar fi interesant de prezentat un screen shot cu partea referitoare la resurse: "opțiunea de 6€ cu beneficii valabilă până la....".
Motiv: presimt o incarcare cu credit de 6€ cu 5 săptămâni in urma, din care s-a activat pentru 4 săptămâni opțiunea cu resurse de 6€. Acum creditul e zero, dar nici opțiunea cu beneficii nu e activă (bulina e galbenă, nu e verde). Dacă opțiunea de 6€ activă acum pe cont nu a fost cu resurse ci credit, atunci ghinion: creditul e consumat deja și necesită mai bine o încărcare cu resurse, nu credit.

Conform imaginii ai reîncărcat cu opțiunea de 6 Euro și ar trebui sa ai 6Gb internet din oferta plus inca 60 Gb bonus. Încearcă să dai un restart la telefon sa vezi daca funcționează.

Poate pare elementar, dar verifica sa nu fi oprit accidental datele mobile.
De asemenea, daca te conectezi la o retea wi-fi functioneaza?

@Euuuu, s-a rezolvat situația? Funcționează Internetul?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!