Întrebare fară răspuns

Vreau inapoi cei 6 euro

Daca dezactivez o optiune de 6 euro de ce nu primesc inapoi acei 6 euro pe care nu i am consumat deloc????? Am plătit cartela degeaba.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca ai incarcat cu credit, ai activat optiune, si nu ai consumat nimic din ea, poti incerca sa ceri creditul inapoi printr-un mesaj la 321 cu textul CREDIT (litere mari, obligatoriu).

Alternativ, poti sa dai un telefon la 300 sau sa contactezi un operator pe chat-ul Djingo (https://www.orange.ro/servicii/chatbot/) si vezi daca pot sa-ti returneze cei 6 euro in cont.

De asemenea, daca poti, spune-ne te rog de ce anume vrei sa dezactivezi optiunea? De ce zici ca ai platit cartela degeaba? Ce voiai sa faci si nu poti?

Buna @antojajajaj. Fii puțin mai explicită. Ai reîncărcat cu opțiune și de fapt aveai nevoie de credit? Cat timp a trecut până ai făcut dezactivarea opțiunii?
Daca ai reîncărcat cu opțiune și aveai datele mobile pornite, se consideră că ai folosit din resurse.

Actiunea are un alt ... iz: de fapt miros un SIM cu număr activat pentru prima dată, iar ofticarea vine din faptul că s-a activat opțiune cu resurse în loc de credit. Răspuns: NU se poate ceea ce vrei, adică nu la prima utilizare, doar ulterior, la celelalte viitoare reîncărcari.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!