anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Perioada de gratie expirata. Recuperare numar?

popescuVasile
Începător
Am numar de telefon cu perioada de gratie expirata, dar inca am acces la My Orange, istoric plati etc.
Este vreo posibilitate sa il recuperez ?
1 Soluţie acceptată‚

mihai_13
Maestru
te duci la un sediu Orange si intrebi sa verifice daca mai este liber numarul - il recuperezi cu un abonament vezi si tu cel mai ieftin ...

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

mihai_13
Maestru
te duci la un sediu Orange si intrebi sa verifice daca mai este liber numarul - il recuperezi cu un abonament vezi si tu cel mai ieftin ...

Anca07
#StarMember
Buna, S-a mai discutat acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2823522-recuperare-cartela-sim-prepay-dezactivata Poate te ajuta. Zi cu soare!

Ovidiu_H
Începător
Salutare! Am avut un abonament acum cativa ani pe un numar de telefon, pe care incerc sa il recuperez de ceva vreme. Mi s -a spus de la Orange ca numarul e pe o cartela prepay. Numarul e preactiv din 2017, insa nu e activat si nicicum nu vor sa mi l dea pe abonament!!! Abonamentul a fost inchis in 2011, iar numarul l-am folosit pana in 2015, cand s-a magnetizat cartela de tot, de mi s-a spus ca nju se mai poate face nimic cu ea. Am taiat-o, iar acum, de cateva luni, mai precis din februarie, incerc sa il recuperez, pe abonament. Am primit fel si fel de raspunsuri, cum ca numarul a fost in carantina 60 de zile, ca e dat la cineva, retineti din 2017, da nu e activ din 2017 si ca nu il mai pot recupera... Ba, ca se poate recupera, ba ca nu... am fost si sunat am dat toate datele si in aceeasi zi m au sunat si mi au spus ca nu se mai poate... Nu mai inteleg NIMIC!

DanielaH
Moderator
@Ovidiu H, bun venit în Comunitate! Așa cum spuneau și ceilalți membri mai sus, dacă numărul este liber și nu a fost alocat altei persoane, poți încheia un abonament pentru număr preferențial în orice Orange shop.

Ovidiu_H
Începător
Asta incerc din februarie in magazinele Orange, insa ma lovesc de acelasi raspuns - Nu se poate.