Întrebare fară răspuns

Nu mai pot accesa interfata routerului de cand telekom a fost preluat de orange

Salutare. Sunt client telekom si cum serviciul fix a fost preluat de orange, acum sunt client orange... La locatie detin camere de supraveghere care au funcționat perfect pana acum 2 saptamani. Au aparut ceva probleme, a venit un domn, a schimbat routerul WiFi. După schimbarea routerului incerc sa refac port forwarding sa pot accesa camerele. Surpriza... Singurul port deschis in router este 631 IPP... sun si rog pe operator să-mi deschidă portul 80 sa pot accesa interfata pe 192.168.1.1... nu se poate. Odată cu preluarea de catre Orange, accesarea interfetei nu mai este posibila, singura solutie fiind apelarea 0903903903 de luni pana vineri intre 12-16. Domnilor vi se pare corect? Eu stiu cum sa fac setarile, nu am nevoie de ajutor. Dece ma fortati sa dau 6 euro pentu a remedia o problema pe care dumneavoastra ati creeat-o. Sa va fie rusine! Voi renunta la serviciile dumneavoastra imediat ce voi fi liber de contract.
Voi inainta o petitie catre ANPC iar in cazul unui eveniment la obiectivul supravegheat, voi considera responsabil de eventualele pagube Orange romania.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Salut. Confirm si eu ca singura varianta prin care ma mai pot conecta la interfata routerului Telekom este prin Mozilla 38. Multumesc celui care a descoperit minunea!

Folosesc Google Chrome 18.0.1025.39 si 192.168.1.1 funcționează.

Maryusm
Maryusm

Maryusm

User level
Nivel
0
10 / 100
puncte
Custom field 2
Maryusm

Salut. De cand au cumparat Telekom-ul, nu au platit cerificatul SSL. Asadar, nu mai poti accesa 192.168.1.1 pentru ca acesta nu este actualizat. Daca folosesti un browser vechi, va merge.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!