anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Chirie smart stick Telekom

Nico73
Junior
Buna ziua, acum doi ani am făcut un abonament cu chirie la un Smart stick Telekom. Acum este myaccont Orange fix. Acum am închis acel abonament și nu am predat echipamentul iar dinsi mi-au făcut o factură destul de uriașă, 200 de lei îmi iau pt ca nu am predat stickul. Ce as putea face? Ajutați mă cu niste sfaturi, eu oricum in cei 2 ani am platit 15 pe luna timp de 24 luni, iar daca calculăm am platit cu varf și îndesat și daca vroiam sa renunț nu puteam renunța la acel abonament.
4 Răspunsuri 4

BlackWolf
Senior certificat
Nasol. De ce nu ai predat Stick-ul? Trebuia sa o faci daca a fost in chirie. Sincer, nu prea ai ce face, trebuie sa le predai Stick-ul si sa platesti factura. ANPC-ul le va da dreptate tot lor

Produsele SMART STICK Telekom s-au oferit utilizatorilor cu achizitie in 24 rate, in fiecare luna incasandu-se abonamentul special Smart TV si RATA LUNARA  in valoare de 7,5 lei, urmand ca dupa cele 24 de rate Stick-ul sa ramana pe drept in proprietatea utilizatorului, indiferent daca acesta isi mai prelungeste sau nu abonamentul. Eu pe un asemenea contract am semnat, si in concluzie stick-ul nu trebuie predat dupa incheierea celor 24 de rate deoarece el este achitat de catre utilizator.

Pololică
#StarMember
Din păcate, nu prea avem ce sfaturi să-ți dam. Doar sa suni la relatii clienti și să-i rogi sa storneze factura și tu sa predai stick-ul. Trebuia predat în cele 30 de zile de la data rezilierii.

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că poți face o sesizare pe unul dintre canalele agreate de comunicare in care să îi rogi să le predai jucăria și să-ți șteargă datoria. Altceva, chiar nu văd! Canalele de comunicare sunt aici: https://www.hellofix.ro/help/la-ce-numar-ar-trebui-sa-sun-pentru-a-primi-asistenta/ Succes!