Întrebare fară răspuns

Chirie smart stick Telekom

Buna ziua, acum doi ani am făcut un abonament cu chirie la un Smart stick Telekom. Acum este myaccont Orange fix. Acum am închis acel abonament și nu am predat echipamentul iar dinsi mi-au făcut o factură destul de uriașă, 200 de lei îmi iau pt ca nu am predat stickul. Ce as putea face? Ajutați mă cu niste sfaturi, eu oricum in cei 2 ani am platit 15 pe luna timp de 24 luni, iar daca calculăm am platit cu varf și îndesat și daca vroiam sa renunț nu puteam renunța la acel abonament.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nasol. De ce nu ai predat Stick-ul? Trebuia sa o faci daca a fost in chirie. Sincer, nu prea ai ce face, trebuie sa le predai Stick-ul si sa platesti factura. ANPC-ul le va da dreptate tot lor

BlackWolf
BlackWolf

BlackWolf

User level
Nivel
3
3510 / 5000
puncte
Custom field 2
BlackWolf

Din păcate, nu prea avem ce sfaturi să-ți dam. Doar sa suni la relatii clienti și să-i rogi sa storneze factura și tu sa predai stick-ul. Trebuia predat în cele 30 de zile de la data rezilierii.

Salutare!
Cred că poți face o sesizare pe unul dintre canalele agreate de comunicare in care să îi rogi să le predai jucăria și să-ți șteargă datoria.
Altceva, chiar nu văd!
Canalele de comunicare sunt aici:

https://www.hellofix.ro/help/la-ce-numar-ar-trebui-sa-sun...
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!