anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicație pentru înregistrarea convorbirilor

Camelyon
Junior
Bună ziua, stie cineva vreo aplicație de înregistrat convorbirile?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Nu merge cu niciuna, stai liniștit.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator
Salut, Camelyon! Mai avem în Comunitate un topic similar în care se discută despre astfel de aplicații - https://comunitate.orange.ro/questions/2698085-exista-orange-optiunea-inregistrare-apel. Sper să te ajute.

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu mai este valabilă de pe la Android 8 sau 9. Poate doar dacă folosești telefoane foarte vechi. E vorba de GDPR. Am încercat și eu de multe ori. A mers doar pe Huawei până pe la Android 10.

mihai_13
Maestru
call recorder - din ce in ce mai greu este sa inregistrezi o convorbire pe telefonanele android , ar fi ACR o poti gasi in play store dar nu garantez ca isi face treaba corect (ar fi cam cea mai buna acum) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder&hl=ro&gl=US - mai sunt cateva aplicatii care isi fac treaba perfect DAR trebuie sa rutezi telefonul ( daca te intereseza iti pot exemplifica)

Camelyon
Junior
Am încercat ambele variante și nici una nu funcționează, am cumpărat și varianta premium!

mihai_13
Maestru
pacat - mai ai o varianta - sa probezi toate programele de pe play store (call record) poate gasesti unul care sa-ti functioneze - root-ul nu cred ca te intereseaza ... - ce telefon folosesti ?

Camelyon
Junior
Samsung S22 ultra

Vio73
#StarMember
Nu merge cu niciuna, stai liniștit.

mihai_13
Maestru
Camelyon AI SOLUTIA AICI si nu implica root https://forum.xda-developers.com/t/sd-native-call-recording-csc-without-rooting.4404139/ - apropo - nu crede pe orice iti spune ca ceva este imposibil in domeniul Android 😉