Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Orange TV GO blocat

De astăzi după amiază nu mai funcționează aplicația Orange TV GO. Când dau pe ea, rămâne blocată, am dat restart la telefon și reinstalat aplicația. V-ați mai întâlnit cu această situație? Mulțumesc cu recunoștință!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

La mine merge ok... A stat un piicut mai mult in primul ecran (cel din screenshot-ul tau), dar apoi mi-a aparut pop-up-ul pentru locatie (nu mi-e clar la ce ii trebuie permisiuni pentru localitie) si a pornit normal.

A mai fost facut vreun update la sistemul de operare al telefonului de curand (care sa corespunda cumva cu aparitia problemei)? Daca nu, n-am idee ce ar putea sa aiba. Doar sa mai incerci eventual mai tarziu, poate a fost o problema temporara.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Pe huawei funcționează. Azi am schimbat parola contului My Orange și nu m-am deconectat după ea. Probabil atunci s-a produs eroarea și nu trece de logare, cine mai știe.

E o problemă la tine, pentru că și la mine funcționează fără probleme și a funcționat foarte bine în ultima vreme.

Ciudat... In mod normal, n-ar trebui sa aiba niciun efect, odata ce aplicatia e instalata. Si oricum, presupun ca ai descarcat-o din Play Store (deci, sursa sigura). Dar bine ca s-a rezolvat. :))

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!