anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Orange TV GO blocat

Razvan
#StarMember
De astăzi după amiază nu mai funcționează aplicația Orange TV GO. Când dau pe ea, rămâne blocată, am dat restart la telefon și reinstalat aplicația. V-ați mai întâlnit cu această situație? Mulțumesc cu recunoștință!
6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
La mine merge ok... A stat un piicut mai mult in primul ecran (cel din screenshot-ul tau), dar apoi mi-a aparut pop-up-ul pentru locatie (nu mi-e clar la ce ii trebuie permisiuni pentru localitie) si a pornit normal. A mai fost facut vreun update la sistemul de operare al telefonului de curand (care sa corespunda cumva cu aparitia problemei)? Daca nu, n-am idee ce ar putea sa aiba. Doar sa mai incerci eventual mai tarziu, poate a fost o problema temporara.
Client Orange

Razvan
#StarMember
Pe huawei funcționează. Azi am schimbat parola contului My Orange și nu m-am deconectat după ea. Probabil atunci s-a produs eroarea și nu trece de logare, cine mai știe.

Vio73
#StarMember
E o problemă la tine, pentru că și la mine funcționează fără probleme și a funcționat foarte bine în ultima vreme.

Razvan
#StarMember
M-am mai jucat azi pe la permisiuni, și în final a pornit aplicația. Am dat acces la instalare din surse necunoscute.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ciudat... In mod normal, n-ar trebui sa aiba niciun efect, odata ce aplicatia e instalata. Si oricum, presupun ca ai descarcat-o din Play Store (deci, sursa sigura). Dar bine ca s-a rezolvat. :))
Client Orange

Razvan
#StarMember
Da, din google play.