Întrebare cu răspuns(uri)

Adresa mail Info@fix.orange.ro dezactivata

Buna ziua,
Soacra mea a primit saptamana trecuta prin posta un contract nou si un telefon orange. Nu a acceptat niciodata acest contract. Nici nu a fost contactata in niciun fel.

In oferta primita in curier este specificat ca retragerea se poate face prin mail la adresa info@orange.fix.ro
Aceasta adresa nu functioneaza (mailer deamon cum ca domeniul nu exista).

La nr de telefon 300 si 0374 300 300 imposibil de ajuns la un operator fiindca nr de telefon primit este...surpriza, inca ne-activat.

Pentru returul prin curier, curierul cere un nr de 16 digiti, comunicat de orange in urma procedurii de retur. Deci, din nou, metoda nu poate fi folosita fiindca Orange este de ne-contactat.

N-as vrea sa cred ca orange apeleaza la practici abuzive, tertipuri etc.... asa ca va rog sa-mi comunicati procedura clara si functionala pentru retragerea din abonamentul pe care nu l-a acceptat si pt care nu i-a fost cerut acordul in niciun fel. De asemenea, procedura pentru returul telefonului primit.

Multumesc !

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Îmi cer scuze pentru informațiile anterioare. Adresele pentru contact Orange Romania Communications tocmai au fost modificate.
Poți trimite sesizări la:

  • infoclienti@orange.com
  • sesizari@orange.ro

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut, Dri_trek!

Dacă este vorba despre un contract încheiat cu Orange Romania Communications, adresele de e-mail la care poți face o sesizare sunt:

  • Info@fix.orange.ro
  • sesizari@fix.orange.ro
  • Dacă este vorba despre un contract semnat cu Orange România, poți folosi oricare din modalitățile din pagina de contact https://www.orange.ro/contact/.

Tocmai, nu cred c-ati citit intrebarea : info@fix.orange.ro, singura indicata in contract, nu functioneaza (vedeti prin screen-ul atasat)...

Ps : Este vorba de un contract apartinand anterior Telekom.

Am înțeles. Mulțumim pentru sesizare! O s-o transmitem mai departe colegilor noștri.
Inițial ai scris info@orange.fix.ro și de aici a apărut confuzia.

Îmi cer scuze pentru informațiile anterioare. Adresele pentru contact Orange Romania Communications tocmai au fost modificate.
Poți trimite sesizări la:

  • infoclienti@orange.com
  • sesizari@orange.ro

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!