Întrebare fară răspuns

Servicii de internet foarte proaste... Se vor imbunatatii?

Servicii proaste! Internet cu viteze foarte, foarte mici (si mai e si fibra oprica .... cica). O gramada de intreruperi si pe TV si pe internet si in plus si router-ul se tot restarteaza. ...... Ti se garanteaza ... Dar de fapt nu primesti nimic concret si cum trebuie. ... Ceva sperante de rezolvare a problemelor? ... Sau e pe principiul " lasa ba ca merge si asa...".

adyxt
adyxt

adyxt

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
adyxt
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare, @adyxt
In ce localitate te confrunti cu aceste probleme? Poate mai sunt si alte persoane care se confrunta cu aceleasi probleme sau poate este doar local, la tine.
Probleme au aparut de curand sau persista de mai mult timp?

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4456 / 5000
puncte
Custom field 2
And04

Salutare!
Să nu fie o problemă la tine! Ai verificat atent mufele, conexiunile? I-ai dat un restart? Eu am servicii de toate felurile de la Orange, cu fibră în două locații, în una de ceva ani, și nu am întâmpinat astfel de probleme. O singură dată nu mi se mai deschideau unele canale și după ce am sunat la ei ( la 300), am rezolvat imediat. Te sfătuiesc să suni la suport (300 sau 0374300300, din orice rețea) și sunt convins că vei primi ajutor.
Succes!

La mine e cam așa acum ( într-o zonă rurală):

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!