anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Servicii de internet foarte proaste... Se vor imbunatatii?

adyxt
Începător
Servicii proaste! Internet cu viteze foarte, foarte mici (si mai e si fibra oprica .... cica). O gramada de intreruperi si pe TV si pe internet si in plus si router-ul se tot restarteaza. ...... Ti se garanteaza ... Dar de fapt nu primesti nimic concret si cum trebuie. ... Ceva sperante de rezolvare a problemelor? ... Sau e pe principiul " lasa ba ca merge si asa...".
3 Răspunsuri 3

And04
Senior
Salutare, @adyxt In ce localitate te confrunti cu aceste probleme? Poate mai sunt si alte persoane care se confrunta cu aceleasi probleme sau poate este doar local, la tine. Probleme au aparut de curand sau persista de mai mult timp?

Vio73
#StarMember
Salutare! Să nu fie o problemă la tine! Ai verificat atent mufele, conexiunile? I-ai dat un restart? Eu am servicii de toate felurile de la Orange, cu fibră în două locații, în una de ceva ani, și nu am întâmpinat astfel de probleme. O singură dată nu mi se mai deschideau unele canale și după ce am sunat la ei ( la 300), am rezolvat imediat. Te sfătuiesc să suni la suport (300 sau 0374300300, din orice rețea) și sunt convins că vei primi ajutor. Succes! La mine e cam așa acum ( într-o zonă rurală):

Raul89
Junior entuziast

Nu se vor îmbunătăți , sunt tot mai rele , fugiți de Orange , semnal prost la netul date, pe netul prin fibră din 2023 pică în fiecare seară după ora 19-20 și dimineața merge și orice sesizare faci ,când vine echipa tehnica netul merge 😅

are prea mulți și vrea să scăpa de clienți vechi 😉