Întrebare fară răspuns

De ce a scăzut viteza internetului mobil? Cartierul Areni, mun. SUCEAVA

De câteva luni, în zonele inside din cartierul Areni din mun. SUCEAVA, nu se poate efectiv folosi netul mobil. Viteza este de genul a câțiva kb/s. Am făcut sesizare dar mi-ați răspuns ca nu garantați viteza în interior. Totuși, pana anul acesta viteza a fost foarte bună. Am fost nevoit sa-mi fac un abonament la o firma concurenta sa pot folosi telefonul. În Iulie îmi expira contractul și daca nu se rezolva voi renunță definitiv la Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Probabil că este congestionată rețeaua, iar Orange ar trebui să facă o densificare cu antene noi, pentru că altfel va pierde clienți. Și ar fi bine să o facă repede, pentru că utilizatorii folosesc din ce in ce mai mult datele mobile în ultima vreme și de aceea trebuie mărită capacitatea.
Din păcate, situația nu este doar în zona ta, ci și în alte locuri.
Sper să se facă ceva, dar rămâne de văzut!

Mai degrabă cred că unele tehnologii ale rețelei #1 sunt depășite de timp, vreme sau concurență. Cândva, orice frumoasă adormită va fi trezită la realitate. Răbdare!

Poti linistit sa renunti ca doar nervi si stres ...daca la ceilalti merge ramai acolo .

Erau probleme si inainte de preluarea clinetilor telekom in ORANGE stai sa vezi distractie cand mai baga pe aceleasi atene si clientii TELEKOM !!!

Intrebare pe situl orange : Vrei un abonament de mobil în cea mai rapidă rețea? ( si in zona mea nici nu prea au semnal ) da am fost trecut pe ORANGE de pe telekom ... ca eu DOAR de PROST stateam pe TELEKOM in zona mea !

Or preluat doar clientii fara antene ... o sa fie o DISTARCTIE maxima pentru toti ...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!