anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatie Orange Antivirus nefunctionala

CristiD
Începător
Aplicatia Orange Antivirus nu mai functionesza de mai bine de 1 luna.
Problema este ca dupa ce dau log in, primesc mesajul: The product is expired. Get mobile security. Am reinstalat aplicatia, reincercand de mai multe ori si nimic. Folosesc un Samsung S20FE, iar optiunea de antivirus.este activa.
V-ati confruntat cu aceasta problema, ati reusit sa o rezolvati ?
Va multumesc.
Cristian
3 Răspunsuri 3

Anca07
#StarMember
Buna Cristi, Pentru a avea antivirusul activat, trebuie sa platesti o anumita suma lunara in functie de subscriptia pe care o ai, abonament sau PrePaid. De asemenea, poţi testa gratuit aplicaţia timp de 30 de zile, ceea ce probabil ai facut deja, si ti s-a restrictionat accesul. Ai mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/aplicatii/orange-antivirus/ Daca nu este cazul,si ai activa aplicatia, e posibil sa fie o problema de la server. La mine observ ca este functionala aplicatia.

BlackWolf
Senior certificat
Da, probabil ti-a expirat abonamentul sau perioada gratuita de test. Nu mai instala nici un antivirus, sterge-l, pentru ca nu face decat sa iti consume bateria si sa iti incetineasca telefonul degeaba. Telefonul tau vine deja cu antivirus instalat...

CristiD
Începător
Mulțumesc pentru răspuns. Cred ca este o problema tehnica, aparuta și acum 8 luni, fiind rezolvata de Orange la momentul respectiv.