Întrebare fară răspuns

Aplicatie Orange Antivirus nefunctionala

Aplicatia Orange Antivirus nu mai functionesza de mai bine de 1 luna.
Problema este ca dupa ce dau log in, primesc mesajul: The product is expired. Get mobile security. Am reinstalat aplicatia, reincercand de mai multe ori si nimic. Folosesc un Samsung S20FE, iar optiunea de antivirus.este activa.
V-ati confruntat cu aceasta problema, ati reusit sa o rezolvati ?
Va multumesc.
Cristian

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna Cristi,

Pentru a avea antivirusul activat, trebuie sa platesti o anumita suma lunara in functie de subscriptia pe care o ai, abonament sau PrePaid. De asemenea, poţi testa gratuit aplicaţia timp de 30 de zile, ceea ce probabil ai facut deja, si ti s-a restrictionat accesul.

Ai mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/aplicatii/orange-antivirus/

Daca nu este cazul,si ai activa aplicatia, e posibil sa fie o problema de la server. La mine observ ca este functionala aplicatia.

Da, probabil ti-a expirat abonamentul sau perioada gratuita de test. Nu mai instala nici un antivirus, sterge-l, pentru ca nu face decat sa iti consume bateria si sa iti incetineasca telefonul degeaba. Telefonul tau vine deja cu antivirus instalat...

BlackWolf
BlackWolf

BlackWolf

User level
Nivel
3
3110 / 5000
puncte
Custom field 2
BlackWolf

Mulțumesc pentru răspuns. Cred ca este o problema tehnica, aparuta și acum 8 luni, fiind rezolvata de Orange la momentul respectiv.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!