anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu funcționează roaming-ul in UK

Gabitssa97
Junior
Am încărcat cartela deoarece nu aveam acces la aceasta (nu aveam semnal ) cu 14€ , cu toate acestea , semnalul tot nu este .. ce as putea face ?
8 Răspunsuri 8

Gabitssa97
Junior
Sunt in uk iar cineva din Ro mi-a încărcat , am uitat sa menționez

Viocat
Senior certificat
De cand esti in uk? Daca ai depasit 61 de zile de cand esti plecata din tara nu mai sunt resurse gratuite incluse (politica de utilizare rezonabila), ceea ce folosesti platesti la tariful standard roaming uk.

delfinas
#StarMember
Gabitssa, bun venit in Comunitate!!! Cu ce opțiune ai reîncărcat?

Gabitssa97
Junior
Opțiunea este de 14€ și am abia câteva zile in uk , astăzi mi s-a reîncărcat contul cu acea opțiune

delfinas
#StarMember
Aici găsești informații despre alte două opțiuni pentru Marea Britanie: https://comunitate.orange.ro/questions/2875191-orange-introdus-extraoptiuni-roaming-uk Vezi să nu ai un blocaj referitor la roaming în telefon, uita-te în setări . Ai restartat telefonul?

DanielaH
Moderator
@Gabitssa97, ai încercat să faci o selecție manuală de rețea cu mai mulți parteneri/ operatori pe rând?

Gabitssa97
Junior
Am încercat ..

mschumiv
Junior
Optiunea de 14 euro ar trebui sa iti ofere roaming in UK. Aveai pe cartela o alta optiune consumata dar neexpirata? Uneori apar conflicte intre optiuni activate simultan. Activeaza roamning-ul si din setarile telefonului, sunt unele modele de telefoane la care pe "default" e dezactivat roaming-ul. Incearca in alt telefon. Roaga persoana din Ro care ti-a incarcat sa sune la Relatii Clienti Orange sa iti verifice eligibilitatea cartelei pentru a functiona in roaming.