anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce niciodată nu sunt alte premii in Pinata Party în afară de minute sau internet???

Rafael_Sand
Începător
Eu nu înțeleg de ce niciodată nu sunt alte premii in Pinata Party în afară de minute sau internet???
Oricâte puncte as avea, nu voi putea lua niciodată un obiect și nu mi se pare corect.
8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Salut! Conform regulamentului, premiile pot aparea oricand in intervalul 10:00-18:00, in fiecare zi de marti.. ca sa le vezi trebuie sa fii mult timp cu ochii in aplicatie in fiecare zi de marti.. in primele saptamani au rezistat si cateva zeci de minute, in ultimele saptamani in schimb s-au epuizat foarte repede.. sunt milioane de clienti, nu prea au cum sa prinda toti.. campania actuala s-a incheiat. Mai sunt premiile cu tragere la sorti, la sfarsit de campanie, poate ai noroc..

cmadeleinel
Explorator
intr-adevar, premiile acelea care devin disponibile in zilele de marti, fie se dau foarte repede, sau aplicatia cedeaza in momentele acelea, asa cum am patit si eu in editia anterioara, fie jocul e conceput in asa fel incat prin actiunile pe care le faci in aplicatie nu reusesc nici in ruptul capului sa iti acumuleze punctele necesare achizitionarii de premii disponibile. astfel ca o ultima speranta e extragerea finala in care se incadreaza cei care au acumulat minim x puncte. fingers crossed! :))

Viocat
Senior certificat
Data viitoare. Nici eu nu am vazut deloc premiile online:(

Razvan
#StarMember
Am prins un termos, premiu fizic. Sunt mulțumit și recunoscător. La urmatorul joc om vedea, ce o să fie.

Florin
Cunoscător
Buna ziua all, de când a început concursul asta , premii fizice nu am găsit disponibile deloc, nu mai zic că până să expire acele puncte, am ales net nelimitat 30 zile, mi-a luat punctele dar netul nu a mai venit, adică încă o țeapa. Așadar, acest concurs este o mare vrăjeală, îmi mențin sfatul meu, scris aici și anul trecut, decât să aduci nemulțumiri în rândul abonaților fideli , mai bine eliminați acest ratat concurs, ori îl îmbunătățiti. Nu mă oftic că am pierdut acea alegere de Net nelimitat ptr 30 zile, mă oftic că nu este corectitudine, ceva foarte rar în zilele noastre.

Jay
Campion certificat
@Florin, ai în contul My Orange mai mult de un număr de telefon? Nu stiu daca și în cazul unui singur numar de telefon este valabil, dar eu a trebuit sa si activez aceste premii de internet, sa aleg pe care numar vreau sa activez.. nu a fost suficient doar sa le revendic.. Tot ce ai revendicat gasesti in Pinata - status - premii revendicate - vezi tot. Iti spune la fiecare în ce stadiu este, dacă este expirat, daca este valabil, etc.. am atașat o captură.. În privința premiilor cu livrare, doar în prima săptămână din ediție le poți vedea mai mult timp, pentru ca e greu sa strângi asa multe puncte instant, în restul săptămânilor se evapora repede, in ultima saptmana timpul de evaporarea a fost sub 1 minut.. Săptămâna asta au rezistat vreo 2 ghiozdane pana miercuri dimineață.. am o captura de marți, ziua în care apar..

Florin
Cunoscător
@Jay: m-am uitat în Status, îmi apare expirat, abia îl luasem și a expirat valabilitatea, nu înțeleg de ce dar ......nu mai contează, ce vreau sa evidențiez este că e pierdere de vreme acest joc.

Har
Junior entuziast
cred ca totul este o cacealma!!!