Întrebare fară răspuns

De cand reteaua telekom a devenit orange nu imi mai merg bine datele mobile

Buna ziua!
De 2 zile de cand reteaua telekom a devenit orange nu imi mai merg bine datele mobile, in casa nu merg aproape deloc. Este de la retea? Pe telekom mergea bine.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Gabriel, bun venit in Comunitate!!!
Daca pana acum nu aveai pb cu semnalul mobil, inseamna ca e de la retea. Probabil ca e un conflict intre cele 2 retele, pt ca Orange a preluat doar divizia de servicii fixe si doar mobilele care erau alocate pachetelor de servicii fixe. Poate e ceva temporar, pana se reaseaza lucrurile in urma fuzionarii. Ar trebui sa dai si un restart telefonului.
Daca situatia se prelungeste, trebuie sa apelezi serviciul clienti si sa ceri sa se rezolve transferul contului din Telekom in Orange.
Aici ai toate informatiile despre serviciile Orange Romania Communications: https://comunitate.orange.ro/questions/2786156-informatii-generale-serviciile-produsele-orange-romania-communications

Eu am si pachet tv la telekom si poate de asta mi s-a portat la orange,la telekom mergea bine,de pe 31 martie de cand mi s-a schimbat reteaua la orange merge super greu
Am restartat telefonul si tot asa merge

Da, pt pachetul Tv+internet fix, a ajuns și numărul de mobil la Orange.
Mâine sună la 300 și cere să se rezolve problema ta.

Asa am patit si eu. Este o situatie mai complicata si nu se va rezolva prea curand, chiar daca faci sesizari. Nu pot face nimic deocamdata deoarece in urma introducerii celor de la Telekom in reteaua Orange s-a aglomerat reteaua foarte tare si se congestioneaza frecvent antenele. Au de investit in echipamentele de la antenele de prin tara si de facut optimizari, lucru care se va face in timp. Problema se va rezolva, dar nu acum, in timp...

BlackWolf
BlackWolf

BlackWolf

User level
Nivel
3
3123 / 5000
puncte
Custom field 2
BlackWolf

Nu s-a putut rezolva problema la mine. Sunt in continuare probleme aici in zona mea. Am fost nevoit sa reziliez abonamentul si m-am intors la Vodafone. Lucrand de acasa am nevoie de internet bun, nu pot face compromisuri si nu pot astepta...

BlackWolf
BlackWolf

BlackWolf

User level
Nivel
3
3123 / 5000
puncte
Custom field 2
BlackWolf

poti vedea ce setari ai acum la apn ? la orange ar trebui sa fie:
"Setările generice pentru internet sunt:
Nume conexiune(connection name): Orange Internet
APN(access point name): net
Nume utilizator(user name):nu se completeaza
Parola(password):nu se completeaza" conform https://www.orange.ro/help/setri-internet-pe-mobil-144
iar la telekom aveai
"Nume (Name) : Telekom Romania Mobil
APN: wnw
Nume utilizator:wnw
Parola:wnw
Tip APN (APN Type): default" conform https://www.onlaptop.ro/blog/post/setari-internet-telekom

Cu placere! Ce vreti sa faceti in continuare?

BlackWolf
BlackWolf

BlackWolf

User level
Nivel
3
3123 / 5000
puncte
Custom field 2
BlackWolf

Poate se va rezolva, dar ma indoiesc ca acum, cred ca mai incolo. Da, eu am avut Wifi Fix 4G. Ce retea mai are semnal foarte bun in zona dumneavoastra?

BlackWolf
BlackWolf

BlackWolf

User level
Nivel
3
3123 / 5000
puncte
Custom field 2
BlackWolf

Salutare!
Îmi pare rău pentru situația expusa, dar trebuie făcută sesizare pentru îmbunătățirea rețelei in zona respectivă, pentru că sunt multe persoane prin țară care se vaită că după trecerea de la Telekom la Orange au probleme cu acoperirea și implicit, cu vitezele la internet. Iar dacă nu rezolvă, doar rezilierea e cam singura soluție.
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!