Întrebare fară răspuns

S-a modificat grila de programe tv?

Cum de s-a modificat grila de programe? Fara sa fiu macar anunțat. Eu am ales acest pachet de tv pentru anumite programe care acum au dispărut. Vreau sa știu unde fac o reclamație. Probabil ca o sa si renunț la serviciile Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pai a dispărut de exemplu look sport. A fost parolat mai exact. Si Orange 1 si 2.. Fostele tekekom 1 si 2. La fel accesul a fost restricționat. Sunt foarte suparat pt ca nu pot sa mai vad meciurile din liga 1. De astfel asa am si observat. Deci mai pot fi si altele

Pai stai ca nu inteleg, tu ai abonament la fostul Telekom sau Orange? Si ce abonament e? Eu am verificat acum posturile mele si nu a disparut nimic, au fost adaugate doar Orange Sport-urie si am totul accesibil. Eu am Family HD satelit de la Orange, acum si-a schimbat denumirea in Premium HD

Salutare!
Nu s-au parolat ci le-au trecut în pachetul superior, adică în Premium. Eu le am pe toate 4 în acest pachet! Cred că te referi la pachetele prin cablu ale fostului Telekom. Poți vorbi la 300 sau poți scrie la suport, adică aici:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask
Ai grila atașată!
Părerea mea este că au greșit nelăsând toate cele 4 programe Orange Sport în pachetul de bază, adică în Esențial ,

Baftă!

Vio73, aoleu, dar ce canale au bagat in plus la Premium in grila aia. Eu nu as fi luat premium doar din cauza ca sunt programele alea acolo :)) Si da, Orange Sport 1, 2 si UTV era normal sa ramana in pachetul de baza. Trebuiau impartite altfel cumva grilele, sa diferentieze essential de premium mai bine. Pentru Bollywood de exemplu nu ia nimeni premium :))

Se pare ca da, e nasoala rau grila aia. M-am uitat si eu acum sa vad care e diferenta la Orange TV intre Premium pe care il am eu si Essential. Se pare ca la Orange au fost diferentiate mai bine canalele decat la fostul Telekom. La Orange e alta treaba

Eu am ambele grile ( Premium), atât în casa mea de la țară, cât și în apartamentul din oraș și da, e diferența mare rău.

@Taru, s-a rezolvat situația cu canalele? Grila de programe nu a fost modificată. Te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre abonamentul tău.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!