Întrebare fară răspuns

Ce părere aveți despre Orange Sport?

Eu sunt mulțumit... Calitatea imagini e superioara în comparație cu Look Sport care are și un decalaj de 10 sec. la meciurile live.... E adevărat ca au mai puține campionate fata de Look (sper sa achiziționeze și ei ce lipsesc) dar au NBA și rugby în plus, si emisiuni de sport mai bune calitativ... Bravo si cât mai multe succese și viata lunga....

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Nu urmăresc prea mult acest tip de canale și nici nu sunt un împătimit al sportului, dar zilele acestea m-am uitat din pură curiozitate, pentru a înțelege și eu de ce își doresc foarte mulți așa ceva. Și mi-a plăcut ceea ce am văzut. Adică ceva diversificat pe cele 4 canale, cum ar fi: fotbal intern și extern, formula 1, handbal, baschet, etc. Și prezentate și descrise într-o manieră profesionistă. Deci e foarte bine! Felicitări Orange și sper să fie din ce în ce mai bine!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

O sa ma uit la meciurile de fotbal intern, sunt curios de comentatori. Cei de la digisport m-au determinat sa urmaresc looksport chiar si cu intarziere, dar si asta de la look, e dus confunda jucatorii intr-o veselie

Orange Sport canal nou?? Doar o schimbare de siglă la un canal aferent Telekom-ului cu un an în urmă. Noutatea? Nu e roz, e portocaliu.

Sunt de acord ca au transmisiuni superioare calitativ fata de Look și mai sper ca își vor diversifica sporturile transmise, independente de Look. Și mai sper ca vor scăpa de unii comentatori și colaboratori jalnici moșteniți de la Telekom precum Meme.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!