anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am făcut cont pe Orange dar site-ul nu recunoaște numărul de fix cu prefixul vechi

Kokun
Junior
Am făcut cont pe Orange, Site-ul nu recunoaște numărul de fix cu prefixul vechi 0264 deși are cele 10 caractere.
Vechiul cod de abonat este lung, 14 caractere deci nici cu el nu pot.
Nu pot plati factura.
23 Răspunsuri 23

DanielaH
Moderator
Salut, Kokun! Bun venit în Comunitatea Orange! Oferă-ne, te rog, mai multe detalii. Unde ți-ai făcut cont? Pe My Orange Fix (https://fix.orange.ro/)? Uite aici un topic care te poate ajuta - https://comunitate.orange.ro/questions/2786700-platesc-factura-orange-romania-communications. El conține mai multe variante pentru plata facturilor Orange Romania Communication.

Kokun
Junior
DanielaH, Există un singur site orange pe care puteam face cont și de pe care puteam iniția o plată către Orange în contul unui abonat Telekom. Cu ce crezi că putea ajuta răspunsul tău nu prea înțeleg.

DanielaH
Moderator
@Kokun, intenția mea a fost una bună, îmi pare rău că n-a fost de ajutor :(. Voiam doar să mă asigur că ai accesat link-ul corect. Cu cât avem mai multe informații, cu atât putem să ne dăm seama mai bine despre situație și putem veni cu răspunsuri utile. Eu te aștept în continuare să revii cu mai multe detalii. Până acum cum ai făcut plata?

Kokun
Junior
Site-ul pe care am făcut contul; https://www.orange.ro/myaccount/invoice/payment/by-card/ L-am făcut de pe calculator și sper să pot plăti de pe calculator cu cardul, dar nu văd cum. Nu am o aplicație pe mobil, abonamentul meu fiind fix preluat de Orange odată cu Telekom. Ultima factură din 24.03 o am de la telekom 🙂

Viocat
Senior certificat
La banca ta nu ai o aplicatie de plata? Incearca sa scanezi din aplicatie codul de bare de pe factura. Contul facut este ca si cum ai fi abonat orange telefonie care este o firma diferita de cea care a preluat televiziunea de la telekom desi ambele au orange in denumire. Ptr factura ta trebuie sa intri pe hellofix.ro. Acolo te loghezi cu codul client care apare pe factura telekom si parola avuta la telekom (nu e nevoie de cont nou).

Viocat
Senior certificat
De asemenea doar ptr aceasta factura poti merge sa faci plata la un orange shop urmand ca pe noile facturi pe care le vei primi de la orange sa fie indicate modalitatile de plata

Kokun
Junior
@ Viocat @moderatori Orange De vreme ce spun că am făcut contul de pe calculator și vreau să plătesc de pe calculator cu cardul, ce sens are să mă trimiteți la aplicația my orange fix care-i incompatibilă cu calculatorul și se instalează doar pe mobile? 🙂 sau să mă trimiteți la magazin sau la bancă? Era mai simplu să-mi spuneți că plata cu cardul care funcționa pe Telekom la Orange nu mai funcționează. Modalitățile de plată sunt expuse pe site-ul orange și constat că sunt obligat să am un telefon mobil ca să plătesc online. Puțin hilar nu credeți?

DanielaH
Moderator
@Kokun, factura poate fi achitată și din My Orange Fix, varianta desktop, nu doar din aplicația mobilă.

Viocat
Senior certificat
@ Kokun . Daca nu vrei sa intelegi ca ai facut contul acela orange de pomana, ca nu te ajuta, treaba ta. Imi cer scuze ca ti-am furnizat date care nu iti folosec. Bafta la plata facturii!

Kokun
Junior
@Viocat. Hellofix mă trimite exact în contul meu. La plăți sunt două tab-uri, unul Orange și unul Orange Communications. Ăsta din urmă este mut, nu reacționează 🙂 Între timp am citit comentariile la MyOrangeFix care sugerează că inclusiv aplicația pentru mobile are probleme.

Viocat
Senior certificat
Din pacate nu am produse foste telekom ca sa pot proba. Imi pare rau ca ai atatea dificultati la o plata!

Kokun
Junior
@ DanielaH și eu așa am crezut. 🙂 Intru în Plătește factura ta sau a unui prieten și gata. Se deschie fereastra plătește factura de abonament și sunt două tab-uri pentru mobil și fix. Tabul pentru fix (Orange Romania Communications) nu răspunde și rămâne activ doar cel pentru mobil care solicită un număr care începe cu 07. De aici nu poți merge mai departe 🙂 Poate transmiți mai departe prin departamentele voastre problema. Mai am două zile deci am să mergla o prăvălie Orange să plătesc

DanielaH
Moderator
@Kokun, îmi pare rău pentru situația întâmpinată de tine. Mulțumim mult pentru detalii. Le-am transmis colegilor noștri.

DanielaH
Moderator
Salut din nou! Colegii noștri au testat chiar acum funcționalitatea de plată factură de pe web și este totul în regulă, funcționează. Mai poți încerca o dată, te rog? Doar să te asiguri că folosești link-ul https://fix.orange.ro/.